Menyi idő után érdemes kezdeményezni?
Figyelt kérdés
Én 17 vagyok, a barátnőm 15 és mind a kettőnknek az első komolyabb kapcsolata ez. Kicsit több mint fél éve vagyunk együtt, és nemtudom, mikor lenne az ideje kezdeményezni a továbblépést, mert eddig a csókon és egykis tapin kívül semmire nem jutottunk :)
Mikor lenne ideje továbblépni? és hogyan kezdeményezzek, mit mondjak/csináljak?
2013. nov. 18. 19:42
1/4 anonim válasza:
Hmm.. szerintem .. ideje lenne :D hogyan? .. kicsit tapizd erősebben vagy valami, és ha szól akkor mondd neki, hogy így szereted-úgy szereted és hogy ez nem elég:) ha szerencséd van, s tetszik neki.. az jó :D:D
este, 22:00 - 23:00 környékén, vagy már sötétbe a jó, mert akkor sokkal meghitebb környezetben sétálhattok, és a sétából véletlenül más lesz xd
2/4 anonim válasza:
Én rögtön a bemutatkozás után szoktam ezzel előhozakodni.
3/4 anonim válasza:
Nézd, szerintem egy 15 évesnek még nem kell szexelnie, sőt egy 16 évesnek sem, de addig már úgysem fogjátok kibírni... szerintem azért várjatok még egy fél évet vele...
4/4 anonim válasza:
Mindegy, hogy mikor, így is úgyis megba**od te liliomtipró állat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!