Feltettem egy szüzességről szóló kérdést, és kaptam vagy 20 levelet itt. Miért?
Figyelt kérdés
Persze akarok szexelni, de nem akárkivel. Erre jönnek a levelek, hogy ők szívesen megd*gnának meg milyen jó lenne.... Valaki azt írta hogy megtanítana XY dolgokra, érzékien csókolózni szeretne velem stb.
Azt sem tudják hogy nézek ki, milyen a személyiségem, lehet büdös vagyok :D vagy szőrös stb. deee ők csak írogatnak.
Miért ilyenek?
2013. dec. 8. 14:17
1/11 anonim válasza:
Mert ez a gyakorikérdések, itt ilyenek. Ne tudd meg engem hányszor neveztek már betegnek állatnak ugyanezek az emberek csak mert normális hangnemben válaszoltam egy szexuális devianciával foglalatoskodó kérdésre. Itt a gyűlölködés, egymás mocskolása és anyázás megy egész nap. Meg persze, ha lány vagy akkor záporoznak a képek a péniszüket mutogató srácoktól meg azoktól akiknek elég egy "L" betű, hogy ajánlatokkal bombázzanak.
2/11 anonim válasza:
Mert ki vannak éhezve! Esetleg akad egy potya!
3/11 anonim válasza:
Lehet valami betegek, akik perverzek, és pont azt remélik, hogy azért vagy szűz, mert szőrös és büdös vagy:D Ne foglalkozz velük, sajnos ennek az oldalnak ez a visszaütője.
5/11 anonim válasza:
Ez egy névtelen arctalan fórum. És sokan minden lehetőségen kapva kapnak.
6/11 anonim válasza:
én is kaptam privátokat... hála égnek nem sokat xdd
szerintem is undorító, h ez alapján "szűrnek", h nem voltál senkivel és am fogalmuk sincs a csajról..
7/11 anonim válasza:
Mert unják a marok marcsát és mindenhova be akarják dugni a kis p*csöcskéjüket.
Próbálnád meg egy társkeresőn. Ott percenként kapnál vagy 200 levelet.
9/11 anonim válasza:
Fogj egy csirkét és dobd be az éhes tigrisek közé! Szerinted mi történik? A tigrisek rárabolnak, vagy unottan nézik, ahogy a csirke kapirgál?
10/11 199303 válasza:
na ez ismeros dolog kerdezo... engem nagyon tud idegesiteni. en velem ez ketszer fordult elo itt azota nem irok ki a szuzessegrol kerdest :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!