Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért vélekedtek úgy a szüzess...

Miért vélekedtek úgy a szüzességről, mint valami ocsmány és undorító dologról amit mihamarabb el kell veszteni, mert azzal élni nem lehet?!

Figyelt kérdés
Komolyan nem értem mi van. Mikor fordult meg így a világ?
2013. febr. 5. 19:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én fiatal vagyok, 16 éves, de nem így vélekedek...
2013. febr. 5. 20:00
 2/11 anonim ***** válasza:
Én nem így vélekedek.
2013. febr. 5. 20:01
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ma azzal jött az egyik osztálytársam, hogy a legrosszabb szerelemből elveszteni a szüzességet, ő csak egy alkalmi pasit szeretne. Egy fiú pedig közölte velem, hogy a szüzek nem is igazi nők, a nővé válás része a szüzesség elvesztése. Én eldobom az agyamat.
2013. febr. 5. 20:01
 4/11 anonim válasza:
100%

Mert a mai huszonévesek teljesen más nevelést kapnak. 11-12 évesen már sminkelik magukat,a szüleik elengedik őket bulizni,- éjszaka is- ,nem ülnek le időben beszélgetni velük,hogy "kislányom, pucéran mutogatni magadat,így fotózkodni stb nem szabad bla bla". Az újságok -Blikk pl- direkt a 16-18 éveseket hívják versenyekre,ahol ugyebár egy szál csöcsben kerülnek be az országos napilapokba. Minden csak a szexről meg a meztelenségről szól. Szóval nekik ez a természetes,hogy tizenévesen bárki láthatja őket pucéran és így tovább. Ezért érzik,hogy aki még szűz,az még "kislány",éretlen,elmaradott,cikis stb. :(

EZ A VILÁG SAJNOS EGYRE SZARABB,GÁTLÁSTALANABB LESZ! A fiatalok elzüllenek és senki nem tesz ez ellen semmit!

2013. febr. 5. 20:16
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Nem vélekedik így senki, kiforgatod a dolgokat. De nagy különbség van aközött, hogy egy 16 vagy egy 23 évesről beszélünk. A felnőtté-, férfivá/nővé válásnak igenis része a szüzesség elvesztése.
2013. febr. 5. 20:22
 6/11 anonim ***** válasza:
58%
Csak az érzi így aki éretlen buta gyerek,csak az szexel túl korán
2013. febr. 5. 20:35
 7/11 anonim ***** válasza:

Hmm.. erre mit mondjak ,én is szűz vagyok!

27!F

2013. febr. 6. 01:36
 8/11 A kérdező kommentje:
Elnézést, nem írtam, hogy tisztelet a kivételnek. 3-as majdnem ledőltem a székből! huh
2013. febr. 7. 18:52
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem ocsmány és undorító dolog, de azért ne is büszkélkedjen már vele valaki, mintha valami hatalmas, emberfeletti, magasztos teljesítmény lenne szűznek maradni.
2013. febr. 9. 19:43
 10/11 anonim ***** válasza:
A szüzesség a legnagyobb kincs! A világ megvet, kinevet... a tiszta szívüek azonban tudják mit is jelent ez!
2014. jan. 15. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!