Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Csak én gondolom ezt a szüzess...

Csak én gondolom ezt a szüzességröl?

Figyelt kérdés

Ugye egy lány akkor veszti el a szüzességet ha egy srác a farkával átszakitja a szűzhártyát. A fiű meg akkor ha a farkát már berakta egy lány "nunijába". Ezt gondolja a többség.

De akkor a lezbik, és a homárok életük végéig szűzek maradnak? Vagy "Julcsi" is szűz aki lesz*pta az egész várost, és análisan szexelt velük? Mert ugye a szűzhártyája az még ép.

Nem itélem el a nem szűz lányokat, csak ...

...nem tudm mit irjak, most keltem fel. :D

Itt van egy egész jó cikk:

[link]

2011. febr. 2. 10:33
 1/8 anonim ***** válasza:
65%
pffffffffff -.-
2011. febr. 2. 10:33
 2/8 anonim válasza:

Hát igen, sok nő már lecumizta a fél osztályt, mire meg*dugták.

Vannak nők akiknek sokat kell cumizni, mert nem annyira szépek, és örülnek, ja egy farok legalább a szájukba jut.

A leszbik meg ugyanúgy nyomják egymásba a műbrokit.A homik meg a kakilóba pumpálnak.

2011. febr. 2. 10:44
 3/8 anonim ***** válasza:

"Csak én gondolom ezt a szüzességröl?"

- Miért, pontosan mit gondolsz? Leírod, hogy '...nem tudm mit irjak, most keltem fel. :D ', vagyis igazából semmi nem derült ki arról, Te miti s gondolsz pontosan. Csak azt írod le, mások mit gondolnak, aztán felteszel néhány kérdést.

2011. febr. 2. 10:49
 4/8 A kérdező kommentje:

Harmadik válaszoló.

Én azt gondolom hogy a szűzesség= nemi érintettlenség.

Mig a többség szerint, ha pettingel, "orális szexel" akkor szűz.

Első válaszoló,

köszönöm hogy kfejtetted a véleményedet. :D

2011. febr. 2. 10:52
 5/8 Turbocharger ***** válasza:
0%
Amig nem szxakad at a szuzharthaja addig bizony szuz marad, a melegeket meg ki kenne irtani, a lezbi maradhatnak. :D
2011. febr. 2. 12:52
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet erkölcsi vagy biológiai értelemben tekinteni a szüzességre. Nyilván aki mindenki f*rkát a szájába veszi, meg seggbe d*gatja magát mert úgy szűz marad, biológiailag lehet az, azonban erkölcsileg semmiképpen nem nevezhető nemileg érintetlennek.
2011. febr. 2. 13:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nagy a baj, fordulj pszichiáterhez...
2011. febr. 2. 14:55
 8/8 anonim ***** válasza:

a szüzesség érintetlenséget jelent. Tehát, hogyha pettingelt már valami a párjával az már szerintem nem érintetlen.

elmondom a véleményem arrol is, hogy miért mondják azt, hogy csak akkor nem vagy szűz, hogyha a szűzhártyád elszakad:

szóval régen szerinetm nem volt az egyszerű, hagyományokat követő emberek életében lezbikusság meg hasonlók, így az egyetlen módja a szüzesség elveszítésének, az volt, hogy hagyományosan a szűzhárgya elszakításával veszítatték el. Akkor ez számított normálisnak, így ráragadt, hogy ha már nam vagy érintetlen, akkor feltétéelül sexeltél, ami egyértelműen azt jelenit, hogy már elszakadt a sz.hártyád.

nemtudom, hogy mennyire érthető.

2011. febr. 3. 01:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!