1/16 anonim válasza:
Nekem az,hogy ha komoly kapcsolatod volt,és 9 hónapig tartott,nekem nagyon nem férne bele,hogy nincs szex!!
Viszont a másikban igazat adok neked,és nagyon útálom azokat a 13-15 éves fiatalokat,akik egy buliban már rég elvesztették a szüzességüket,és azóta is csak dugni járnak a bulikba.Én az ilyen lányokat k*vának,a fiúkat pedig komolytalannak tartom.De hibáztatni nem lehet senkit,ma ilyen világot élünk.
21/F
2011. márc. 14. 19:09
2/16 A kérdező kommentje:
Fiatalnak tartottam magam,még most is az vagyok a nemi élethez,az akkori barátom pedig szintén szűz volt,és nem erőltette.
Akkor örülök,hogy nem vagyok egyedül,aki így látja a dolgokat..:)
egyetértek! én még szűz vagyok de szerintem nem sokára változik a helyzet a barátnőmmel :) Amúgy 16 éves fiú vagyok. Szerintem nagyon nagy hiba hogy vki 12-13 évesen elveszti a szüzességét. lehet akár fiú akár lány én akkor sem szeretem. akkor még nem is érettek meg rá az emberek...csak azt hiszik ettől "menők" lesznek :/ Szerintem 16-17 évesen normális elkezdeni de ha vki 19 évesen veszti el a szüzességét az sem baj. De ne 5. 6. osztályban...
2011. márc. 14. 19:55
4/16 A kérdező kommentje:
Nem az a baj ha 5-6.osztályban,,,vagyis hát ez nevelés kérdése..de akkor már szerelemből tegye,ne pedig úgy hogy a világát nem tudja.:SS én Olyannak tartom magam akit igazán szeretek,nem olyannak akit egy buliban megismerek és 30perc után nekiadom magam..:S
igazából én nem tartom normálisnak hog olyan korán szexel de ha akarja akkor csinálja, de valóban ne egy buliban semmi érzelem nélkül, pláne első alkalom. amúgy meg ha van egy kis önismerete később úgy is rájön, megbánja csak hát akkor már késő lesz. az esetleges fertőzéseket nem is említem. az ilyen fiataloknak eszükbe jut egyáltalán a védekezés?
2011. márc. 14. 20:23
6/16 Sajtisztikus válasza:
Tejesen igazatok van, mert azzal még nem is lenne olyan nagy baj ha elvesztik EGY KOMOLY KAPCSOLATBAN, még ha 13-14 évesen is, de nem egy buliban részegen és a komoly kapcsolat nem egy 12 és egy 20 éves között alakul ki. Ezt saját esetből mondom 14 éves fiú vagyok és a barátnőm is 14 és már hét hónapja boldogan együtt vagyunk.
2011. márc. 14. 20:32
Szerintem is Te gondolkozol jól.15 éves vagy volt egy 9 hónapos kapcsolatod nem feküdtél le vele.Na és?Nem maradtál le semmiről mivel még nagyon fiatal vagy.Jól tetted.A mai 10-16 éves korosztály szörnyű.Én a szülő hibájának is tartom, hogy ez van hogy a lányok ott szexelnek ahol csak tudnak.Akárki akármit is mond ez a neveltetésen is múlik.Ezért van annyi leányanya.Tisztába sincsenek az emberi test működésével.Nem tudják használni az óvszert.Katasztrófa.24 éves lány.
2011. márc. 14. 21:57
8/16 A kérdező kommentje:
Utolsónak:
Egyszerűen csak nem akartam elsietni,egyátalán nem bántam meg,hogy nem történt meg.Ha az igazi lett volna,most is együtt vagyunk,és megtörtént volna már. Dee ha úgy történik meg hogy mondjuk a 8adik hónapban,akkor 9hónapnál szakítunk,azt nagyon megbánom.nekem fontos. És igen,a neveltetésen múlik nagyrészben,mert azt hiszik a szülők,ha mindent megadnak apuci és anyuci kicsi lányának,akkor az már szeretet,ha mindenhova elnegedik,a gyerek majd példát vesz róluk.épp ezaz,hogy rossz példát, el fog zülleni,és akkor bekövetkezik a hiba,hogy 13évesen nem tudja hogy a tampon hova való,de több fiú aludt mellette mint játékmackó. Nevetséges a világ.:))
Nekem meg azokból a tinikből van elegem, akik itt, gyikon keresnek önigazolást, mert otthon a barátaik/osztálytársaik csúfolják őket, mert még szüzek. Ne tessék félreérteni, nem azt mondom, hogy az a normális amit ők csinálnak, hogy 12-13 évesen minden buliban mással kefélnek, sőt. De miért kell erről hetente minimum 5 kérdést feltenni? Igen, tudjuk, van ilyen, és tényleg elkeserítő, de nekem személy szerint már nagyon elegem van ebből a témából. Neked nem tetszik ez az életmód, jó rendben, ne csináld. De nekem épp elég napközben hallgatnom, hogy húúú tegnap ilyen buliban voltam, és húúú de jót kú.rtam. De neeeem most már itt is ezt kell olvasnom.
2011. márc. 15. 00:36
10/16 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó.Elvégre ez az oldal azért van,hogy kérdezzünk nem?? én úgy gondolom,hogy normálisan tetem fel a kérdésemet,semmiféle hátsó szándékkal,vagy ilyesmi.Ha nem tetszik,akkor nem kell hozzászólni,és ennyi a történet.
Kapcsolódó kérdések: