Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Csak én gondolom így?

Csak én gondolom így?

Figyelt kérdés
15éves lány vagyok,és arról szeretnék érdeklődni,hogy csak én gondolom úgy hogy a mai fiatalok (12-16 éves korosztály) koravén?? Milyen dolog az már hogy 13-14 évesen már nem szűz valaki mert buliban elvesztette?? Igen nekem is volt komoly kapcsolatom,9hónap,de mégsem történt meg a dolog,talán mert tudok gondolkodni és nem akarom elbaszni az életem ennyi idősen?? azért kicsit már lesokkoltam ezeken a dolgokon..Nektek mi a véleményetek?
2011. márc. 14. 18:56
1 2
 11/16 anonim válasza:
csak te gondolod így de nagyon gáz kérdés volt menyé inkább barbie-zni!
2011. márc. 15. 16:46
 12/16 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat vártam,ezek szerint vannak még szerencsétlen gyökerek,akik nemképesek emberi stílusban megnyílvánulni,csak az alpári viselkedés jutott nekik:)) köszönjük az értelmes eszmefuttatásod:))
2011. márc. 15. 17:42
 13/16 anonim ***** válasza:

Én már nagyon vágyom a testi örömökre így huszonévesen.

Egy hozzám hasonló nekem tetsző normális lánnyal.

Szerintem van ezzel így egy két lány de nem találunk egymásra.

2011. márc. 20. 13:34
 14/16 A kérdező kommentje:
És ezt miért ide írtad??:D
2011. márc. 21. 16:57
 15/16 anonim ***** válasza:
Hova máshova.
2011. márc. 22. 10:23
 16/16 A kérdező kommentje:
akkorjóó,,:DDDD
2011. márc. 22. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!