Miért vélekedtek úgy a szüzességről, mint valami ocsmány és undorító dologról amit mihamarabb el kell veszteni, mert azzal élni nem lehet?!
Figyelt kérdés
Komolyan nem értem mi van. Mikor fordult meg így a világ?2013. febr. 5. 19:52
11/11 anonim válasza:
A szüzesség elvesztése része az életnek. Viszont minden azon múlik, hogy mikor, hogyan és kivel...A szüzesség ajándék. És annak kéne adni ezt az ajándékot akit őszintén, szívből szeretsz. Nem hiszem el, hogy mondjuk egy fiú ne örülne, ha a barátnője csak az övé és nem nyálazták előtte végig ezren...de fiúban is ugyanúgy az emberi nagyságát értékelem, ha azt tudja mondani egy olcsó nőre, hogy nekem ez nem kell, mert olcsó, teljesen ingyen van...nem tudom ki lehet az a vadbarom aki azt hiszi a szüzesség elvesztésével kell férfivá/nővé válni. Előtte meg kell figyelni, ismerni a másik nemet, tanulni egymástól, kifürkészni egymást, megérni rá lelkileg, kiteljesedni egymás felé... Előbb a lelkeknek kell ölelkezniük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!