Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Az nagyon gáz, ha ez életem...

Az nagyon gáz, ha ez életem vágya? (28/F)

Figyelt kérdés

Tehát mindig is az volt életem vágya, hogy egyszer olyan barátnőm legyen, akinek én lehetek az első.

Egy olyan lány, aki nekem adja a szüzességét.

Sajnos ez a vágyam még nem teljesült és így 28 évesen már nagyon úgy fest, hogy soha nem is fog.

Szerintetek van még esély rá, vagy már végleg lemondhatok az álmomról?

2013. dec. 5. 21:34
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/71 anonim ***** válasza:
97%
Bírom azokat a hozzászólókat, akik szerint csak akkor lehet valaki szűz 18 felett, ha vagy bűnronda vagy nem százas. Én is most töltöm a 20-at és szűz vagyok. Nem vagyok csúnya, rengeteg pozitív visszajelzést kapok az interneten és az utcán is, és tudom, hogy sokan vannak, akik többet is szeretnének, de én egyelőre várok az igazira. Egyszerűen nem úgy alakultak a dolgok, nem találkoztam még olyannal, én pedig nem fogok semmit sem kényszerből megtenni vagy azért, mert azt úgy szokás. És nincs velem semmi különös, nincs 6 lábujjam sem denevérfülem vagy vámpírfogam.
2014. júl. 27. 21:38
 62/71 anonim ***** válasza:
100%
szerintem rossz körökben keresel. Ha vallásos, hívő lánnyal kezdenél nagyobb rá az esély hogy olyannal találkozol aki még nem volt fiúval, de ezek a lányok nem fekszenek le akárkivel, és az elkötelezettség sokat számít náluk.
2014. aug. 6. 06:37
 63/71 Sertés ***** válasza:
100%

Nem gáz, esélyed még 10 év múlva is lesz!

Itt persze gyakran olvasol ilyen "K@rv@ból lesz a legjobb feleség" jellegű marh@ságokat, de a való élet nagyon más! Nincs olyan épkézláb pasi aki ha egyszer megnősülne, leendő társául, gyermekei anyjául inkább egy kiélt (ma úgy mondják: tapasztalt) nőt választana. Nincs gondom az ilyen nőkkel, csak én nem tennék életre szóló fogadalmat neki, az biztos. Élettársak akár lehetnénk is, de feleség fehér ruhában NEM!

Azt még hozzáfűzném, hogy ha nincsenek ilyen komoly szándékaid, csak kalauz-komplexusod van ("lyukasztgatni" szeretnél), akkor hatalmas patk@nyság e célból bebol@ndítani egy elvekkel és tartással bíró értékes lányt!

2014. aug. 17. 22:19
 64/71 anonim válasza:
0%
Senki ne akarjon már elvenni egy szűz csajt vagy egy szűz pasit, mert arra meg házasság közbe döbben rá , hogy te jó ég nem voltam senki mással...............pffff szívás
2014. okt. 30. 13:42
 65/71 anonim ***** válasza:
én még sosem voltam senkivel, de szűzhártyám nincs.
2014. nov. 24. 20:38
 66/71 anonim ***** válasza:
55%
És ez neked miért fontos? :D
2014. dec. 4. 19:22
 67/71 anonim ***** válasza:
Inkább lottózz!
2014. dec. 4. 21:48
 68/71 anonim ***** válasza:
0%
Még annál is gázabb... Szánalmas vagy, nem kicsit. Álmok... Ébredj, haver, bilibe lóg a kezed.
2014. dec. 4. 23:11
 69/71 anonim ***** válasza:
Vannak 20 felett szüzek csak kevés.
2014. dec. 5. 03:48
 70/71 anonim ***** válasza:
Én sem állítanám, hogy nagyon fiatal csajszikkal kell ismerkedni. A feleségem amikor megismertem 22 volt és szűz! Ja és volt jó pár barátnője aki szintén hasonló cipőben járt. Természetesen meg kell találni a megfelelőt. Mondjuk az ilyen lányok nem fekszenek le fűvel fával erre jó ha felkészülsz. Hiszen aki még 20 felett is szűz az ezt a dolgot nagyon komolyan kezeli és nem adja oda magát, lehet csak az élete párjának.
2014. dec. 5. 06:51
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!