nem egy boldog kapcsolat, család, sikeres élet, csak egy közönséges dugás?
2013. dec. 5. 21:35
2/71 Noydra válasza:
Elég lehetetlen kérés, de sose lehet tudni.
Minden esetre én nem fűznék hozzá nagy reményeket :D
2013. dec. 5. 21:36
3/71 anonim válasza:
Esély mindig van rá, de ezért ne hagyd ki az életed párját, ha esetleg mégsem szűz :)
2013. dec. 5. 21:36
4/71 A kérdező kommentje:
azt nem mondtam, hogy ezekre nem vágyom, de persze a legjobb az lenne, ha ez a vágyammal együtt teljesülne...
2013. dec. 5. 21:37
5/71 anonim válasza:
Nem gáz.
2013. dec. 5. 21:39
6/71 anonim válasza:
Az tök jó lenne egy ilyen nővel leélni az életet:) de ehhez vagy életkorban vagy színvonalban nagyon mélyre kell süllyedni, de persze ne nekem legyen igazam.
2013. dec. 5. 21:39
7/71 anonim válasza:
Miért kellene mélyre? Én is szüzen ismertem meg mostmár férjem! Előfordulhat,hogy összejön de elég idős vagy így nem sok reményt fűznék hozzá!
2013. dec. 5. 21:53
8/71 anonim válasza:
Ha a mai fiatalokat megnézed akkor ehhez neked 14 évesekkel kell elkezdened ismerkedni. Szép vágyak!
2013. dec. 5. 21:57
9/71 anonim válasza:
csúnya, öreg szűz lányok is vannak
2013. dec. 5. 21:58
10/71 anonim válasza:
Hát attól függ, mennyi korkülönbség zavar. Én pl 20 vagyok és szűz (és nem ronda), de a neten nem ismerkedem, csak ellenpéldát akartam szolgáltatni annak a válaszolónak, aki szerint 14 évesekkel kell kezdened. Magamon kívül kapásból másik 2 ilyen lányt tudok mondani, egyikük valóban túlsúlyos, a másik szép lány, csak nagyon félénk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.