Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Az nagyon gáz, ha ez életem...

Az nagyon gáz, ha ez életem vágya? (28/F)

Figyelt kérdés

Tehát mindig is az volt életem vágya, hogy egyszer olyan barátnőm legyen, akinek én lehetek az első.

Egy olyan lány, aki nekem adja a szüzességét.

Sajnos ez a vágyam még nem teljesült és így 28 évesen már nagyon úgy fest, hogy soha nem is fog.

Szerintetek van még esély rá, vagy már végleg lemondhatok az álmomról?

2013. dec. 5. 21:34
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/71 anonim ***** válasza:
60%

szerintem is nagy az átmenet a szűz és mindenki átment rajta között.. ha normális lányt talál, az biztos nem feküdt le 50 pasival attól, hogy nem szűz, érezni lehet ezt az emberek stílusából, életfelfogásásából. szóval engem nem zavar, ha ez a kérdező álma, bár én is kicsit furcsának tartom, szerintem is jóval többet nyomnak a latban az emberi értékek, mint az, akinek volt már 1-2 kapcsolata, amiben szexelt. ha ismerkednék egy fiúval, és kiderülne, hogy neki többet érnék szűzként, rosszul esne...mert attól, hogy nem vagyok szűz, még igenis megbecsültem magamat, azzal feküdtem le először, akit igazán szerettem, és akartam. szóval ha a srácnak úgy többet érnék, elgondolkoznék, mitől van ez..esetleg önbizalomhiányos, és fél az összehasonlítástól? vagy neki így már használt vagyok? (én is mondhatnám, hogy zavar, hogy apasi elhasználta a farkát, hogy más nőkbe dugdosta előttem :D -ezt egyébként nem így érzem). tehát ezek jutnának először eszembe, de elfogadom, hogy valakinek ez nagy örömet okozna, még ha furcsállom is, hogy "élete vágya" nagyságút :)

de egyébként miért szeretnéd ezt ennyire, kérdező? :)

te szűz vagy még?

2014. máj. 19. 20:03
 52/71 anonim ***** válasza:

18 vagyok, állitólag szép, és oda akarom adni magam egy idegen 30on felüli pasinak akinek kb semmit nem számit az, hogy nekem ez első lesz

szal találsz még hülyéket :)

2014. máj. 20. 19:52
 53/71 egybaba ***** válasza:
35%
Vannak sokan nagyon szép okos és gazdag szűz lányok pl kínában 25 éves kor felett is. Beszélnek angolul is. Akár életed nagy Ő-jével si összehozhat a sors - csak nem itt hanem külföldön
2014. máj. 27. 10:47
 54/71 anonim válasza:
Hol laksz? Attól is függ.Küldesz fényképet magadról? Úgy könnyebben meg tudnánk mondani.Vagy jellemezd magad.Külső,belső,lány ideál,hogy mi érdekel,mivel foglalkozol,iskolai végzettség.A lányok ezt nagyon fontosnak tartják!
2014. máj. 27. 18:28
 55/71 anonim válasza:
100%

Tényleg tök jó, hogy így állsz hozzá. Sokan lenézik ha a másik fél még szűz. Az elsőre mindenki emlékezni fog. Jó volt olvasni, hogy van pasik közt is aki hasonlóan gondolkozik. Érdekes az a statisztika is amit írtak itt, én 27/L és szűz és ismerek a környezetemben is szépet és testesebbet is. De pasit egyet se, sőt azt tapasztalom ha valaki bevallja azt nagyon lenézik, sőt mintha szégyelni kellene, hogy nem ment át rajtunk a fél város (ezt most kisarkítottam elnézést, nem szólok le senkit, csak így érthetőbb). Szerintem nem gáz, ha találsz egy tisztességes lányt, ez is sokkal jobban össze fog benneteket kötni.

Nekem is lett volna rá lehetőségem, akár egyetemen,de csak azért, hogy túl legyek rajta és semmit ne jelentsen, azért nem éreztem úgy, hogy meg kellene tennem. Szokták mondani, hogy a férfi nem, a nő viszont élete végéig emlékezni fog az elsőre, és rengeteg ismerőst végig hallgattam az első alkalmat kb. 80%-uk megbánta, és sajnálta, hogy nem várt még egy kicsit, lehet leszólni most engem is, de ahogy megnézzük hogy viselkednek a mai lányok-pasik többsége, szerintem kérdező ne tartsd gáznak, ha tisztességest lányt találsz, örülni fogsz, hogy vártál, abszolút pozítivnak tartom és sajnálom, hogy nincs több ilyen ember a környezetemben (pontosítok jó pár van, de őket amint lehet megfogják a nők :) )

2014. máj. 28. 15:36
 56/71 anonim válasza:
0%
28évesen ilyenen gondolkodni... szánalom! Még ha komoly szándékof lenne azzal a szűz lánnyal,de 28évesen már saját családot kellett volna alapítanod..nem elbaszni szó szerint életed nagyrészét
2014. jún. 4. 03:12
 57/71 anonim válasza:
2014. júl. 10. 21:29
 58/71 anonim válasza:

Ember...Te mit hiszel?!Ha megismerkedsz egy lánnyal mondjuk 15-évessen,és neked adja a szüzességét,akkor muszáj lesz hogy ő legyen életed választotja?:D

Attól még nagyon is szerethet egy lány,ha nem te veszed el neki a szüzességét :))

2014. júl. 18. 20:22
 59/71 anonim ***** válasza:
0%
Ez életed vágya? És a lakás, kocsi, boldogság? Elég rövidtávú a gondolkodásod, ez gáz.
2014. júl. 27. 20:11
 60/71 anonim ***** válasza:

Nem gáz, a te dolgod, csak nem tudom, hogy kivitelezhető-e.

Pl: Honnan tudod, hogy a kiszemelted szűz-e?

2014. júl. 27. 20:19
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!