Most "készülök" életem első együttlétére. Nem is tudom hol kezdjem. Ti hogy éltétek meg az elsőt? Fájt?
Figyelt kérdés
Kérlek szépen benneteket segítsetek nekem,mert nagyon izgulok!
Köszi: kicsi* :)
2013. aug. 27. 09:45
1/7 anonim válasza:
Nekem igen, mert épp úgy rágörcsöltem, mint ahogy most Te :-) Szóval lazíts, mert csak akkor lesz jó, ha kitudod zárni a külvilágot, csak Ő van és Te. De nyugi, nekem is csak egy pillanatig fájt, vagy talán nem is fájdalom volt az, hanem csak egy új és ismeretlen érzés. Aztán jó volt és nagyon boldog voltam.
2/7 anonim válasza:
Hat en be voltam rugva sajnos az elsonel, nem szerelembol tortent. Fajt, de kozben meg mennyei volt :) ne izgulj, biztos minden tokeletes lesz.
3/7 anonim válasza:
Nekem tegnap volt meg az első, ha szeretnél, írhatsz privit! :)
4/7 anonim válasza:
Nekem egy kicsit fájt egy ici-picit de azután nagyon jó volt és fontos, hogy szerelemből tedd! :)
5/7 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek!
2013. aug. 27. 18:35
7/7 anonim válasza:
Nekem nem fájt. Csak a jó oldalon kell állni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!