Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Egy 25 éves nagyon jó nő...

Egy 25 éves nagyon jó nő lehet szűz, anélkül hogy bármilyen mentális problémája legyen?

Figyelt kérdés

Találtam egy lányt, aki eszméletlenül jól néz ki, legalábbis fotók alapján. És elvileg még szűz, de normális. Csak elég hihetetlennek tűnik. Pedig jó lenne kezdeni vele valamit. Van esetleg valakinek tapasztalata ilyen lánnyal?

25/F

2013. dec. 4. 19:56
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Már mér lenne baja, lehet h válásos és csak az igazit várja aki nem te vagy.

Na puff keres másikat van még 20-n éves csaj ezen a világon.

Am meg te is érdeke eset vagy ám.

"Találtam egy lányt,"

Jó neked, de ö nem biztos h értékelné h tárgyként kezelnéd.

"Pedig jó lenne kezdeni vele valamit"

Már bocs de ha akar tőled v mit majd szól biztos h nem egy papucs állatka szintjén van.

2013. dec. 6. 01:00
 22/25 anonim ***** válasza:
Pedig bármennyire is fáj ez a 20 körüli szüzeknek, mindig velük van a baj... Pl hogy nem tudtak normális kapcsolatot kialakitani ahol bíznak a másikban annyia, meg olyen apróságok.
2013. dec. 6. 04:43
 23/25 anonim ***** válasza:

Hát vagy lehet, hogy régen nem volt olyan jó csaj, például kövér, fogszabályzós, pattanásos tinédzser volt, de felnőttként adott magára, és most jó csaj.

Vagy csak nagyon félénk ismerkedéskor, ezen a neten ismerkedik veled is. Ettől még tök normális. Szóval egyszerű oka is lehet.

2013. dec. 6. 16:53
 24/25 anonim válasza:

Bár nem 25 vagyok, hanem 20 én is szűz vagyok még. Nincsen mentális problémám, csak szimplán egy normális társra várok. Egy olyan kapcsolatra, ami nem abból áll, hogy ma megismerem holnap szex. Pont ezért ismerkedem, és nem várom a szőke herceget fehér lovon. Tisztában vagyok önmagammal, és azzal is, hogy egy kapcsolatért meg kell dolgozni. Nem úgy működik, hogy az ölünkbe pottyan. Az én esetemben, (szép arcom van-kicsit babás, vékony és sportos vagyok) főleg azok a típusú emberek találnak meg, akik nem a tartós kapcsolat hívei. Pedig sem a viselkedésemmel, sem a kinézetemmel nem sugárzok mást, mint aki vagyok.

Én nem lepődnék meg a helyedben, hogy 25 évesen még szűz. Ha én sem ismerek meg addig egy normális fiút, én is az leszek annyi idősen. Talán ez azért meglepő, mert a mai tinédzserek nagy része bármiféle kapcsolat nélkül ugrik fejest a szexualitásba.

Szerintem örülj neki, hogy egy olyan lányt találtál, akin nem ment át a fél város!

20/L

2013. dec. 6. 18:53
 25/25 anonim ***** válasza:

Én örülök hogy nem a kérdező mondja meg az embereknek hogy mi a helyes életmód és mi nem az!

Kérdező:

Ha szerinted mentális probléma ez a csajnál, akkor inkább szedj fel egy partir*bancot, kit 1 kóla után meg tudsz fektetni és már 153an jártak benne. Az olyan csaj való neked!

2013. dec. 7. 16:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!