Szerintetek mitévő legyek, ha 19 évesen szűz vagyok, de még nem találtam meg az igazit?
Figyelt kérdés
Kezdek depressziós lenni és azt hinni, hogy nem kellek senkinek. Egyébként lett volna már lehetőségem elveszíteni, csak korainak tartottam eddig. Nem vagyok az a bombanő, olyan 10-es skálán 8-asnak mondanám magam, de túlsúlyos sem vagyok. Most is fűzöget vagy 7 pasi, de egyikbe sem vagyok szerelmes, valamelyikről gondolom hogy csak a szexre hajt, valamelyik meg unalmas számomra, nem tudok vele elbeszélgetni..., szóval szívem szerint egyikkel se járnék. Csak az a baj, hogy már 19 éves vagyok és még sosem voltam pasival, csók sem igazán volt. Mit tegyek szerintetek? Járjak valamelyikkel mégis? Én már azon is gondolkoztam, hogy beleugrok egy egy éjszakás kalandba, mert most akkor mi értelme volt eddig tartogatnom a szüzességem? Szerintetek mit tegyek?2013. dec. 3. 12:09
1/42 anonim válasza:
Tartogattad, vagy nem volt megfelelö jelentkezö rá?
2/42 anonim válasza:
Mi az hogy mi értelme volt? Legyél rá büszke! És nagyon jó lesz majd azzal elveszíteni, akihez igazán vonzódsz.
3/42 anonim válasza:
Ahogyan érzed! Most ne azzal legyél elfoglalva, hogy 19 évesen még szűz vagy és nem volt pasi. Hanem azzal, amit te szeretnél, ahogyan érzed!
Mindennek eljő a maga ideje, van amit nem lehet sürgetni!
Ismerkedj és megfogod találni az igazit akivel lesz értelme "összejönni".
4/42 A kérdező kommentje:
Tartogattam, mert korainak tartottam volna 17 évesen elveszíteni.
2013. dec. 3. 12:12
5/42 anonim válasza:
Szerintem sem egyéjszakás kalandban veszítsd el, nem hiszem, hogy túl jó élmény lenne. Inkább várd meg az igazit, én örülnék egy szűz barátnőnek..
6/42 A kérdező kommentje:
A második válaszolónak: Hiába vagyok büszke, ha mindenki cikiz miatta.
2013. dec. 3. 12:13
7/42 A kérdező kommentje:
12:13-nak: Szerintem akkor sem fogom már sokáig tartogatni az igazinak, 21 évesen szűznek lenni már szerintem elég furcsa lesz.
2013. dec. 3. 12:16
8/42 anonim válasza:
Cikiznek?? Kik, a fiúk? Akkor valószínűleg azért, hogy :2szűz vagy? De gáz! Tehetünk ellene..."
9/42 anonim válasza:
Ne foglalkozz olyanokkal akik cikiznek miatta! Az, hogy ők gyorsan beugorva a mély vízbe az első "jötmenttel" elvesztették azt nem azt jelenti, hogy részedre ez kellemetlen vagy ciki!
Jól teszed ha úgy gondolod, hogy korai volt még és nem találtad még rá meg a megfelelő srácot. Majd megfogod találni de ne foglalkozz ilyen személyekkel.
Nem ciki!
10/42 A kérdező kommentje:
12:16: Bocsi, de veled még véletlenül sem tennék ellene. :S
2013. dec. 3. 12:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!