Hogyan kell szűz csajjal "dugni" (nem találtam megfelelőbb szót, előre is bocsi)?

Bazz... Kedves első, ez baromság. Én a barátnőmet nagyon szeretem, tényleg minden a lehető legnagyobb rendben, de ettől függetlenül ma reggel, délelőtt és kora délután is megdugtam. ;)
Nos, a kérdezőnek meg annyit, hogy nehéz dolga lesz. Én soha nem mentem át ezen (szűz lánnyal nem volt dolgom és már nem is nagyon lesz :P), de azért pár 5letem lenne:
1. Szerezz be gumit. Sokat... :P Ha szar érzés venni, menj a DM-be, vagy Rossmanba, ott simán leveszed a polcról és kész.
2. Szerezz be síkosítót... Ugyanúgy a DM, vagy Rossman a megoldás. Figyelj rá, h a legalapabbat szerezd be, ne legyen benne semmi spéci, a kísérletezést ne most kezd. Nyugodtan állj meg a polc mellett és pofátlanul olvasgasd végig a leírásuk, senkit nem fog érdekelni, h mit csinálsz. :)
3. Ha le akarod fektetni, szerintem a legtutibb egy sötét szoba, ahol ágyban 1más mellett fexetek... :P Ezt tipikusan úgy szoktam elérni, hogy videót nézünk ágyból... és mikor vége a filmnek... :P
4. A csaj tiltakozni akar majd, kivéve, ha beizgul. Minél jobban rádizgul annál kevesebb az esélye, h tud is tiltakozni. Magyarán ne "megdugni" akard, hanem felhúzni. Nem túl jellemző, hogy tud tiltakozni, ha már az ujjaddal benne vagy.
5. Miután betetted neki van kb. 10mp-ed az elmenés előtt. :) Ne így legyen, de tapasztalat alapján az első nem fog sokáig tartani. A legjobb tippem erre, ha azt meg tudod csinálni, hogy lecseréled a gumit és teszed is vissza a farkad azonnal az elmenés után. Ehhez persze nagyon be kell legyél izgulva (ez rendben lesz), másrészt nem mindenkinek megy. Majd meglátod. Ha azonnal, azonnal, ha 10 perc múlva, 10 perc múlva, de ha megint áll, tedd vissza. 2.jára jobban fog menni.
6. Mielőtt bármit csinálsz próbálj fel egy kotont! Ki is verheted benne. Tudd, hogy hogy kell felvenni, hogy hogy működik!

úgy mint a többivel :D (csak kicsit óvatosabban)
Ha ezt nemtudod akk még várjál vele...mert felkészületlen vagy..
sajnálom , h így azonosítalak, de valahogy msuzáj..
kedves 00-17es!
Köszönöm szépen..ilyen választ vártam, nem pedig olyanokat, h ne csináld stb. mert szeretném csinálni. elhatároztam, nyilván nem feltétlenűl..de akarom:)
köszönöm szépen a tanácsokat, és meg is fogadom őket.:) Még csak annyi, hogy hoyg csináljam, hneki ne fájjon annyira..(nem tudom megsérteni vagy ilyesmi)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!