Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek mitévő legyek, ha...

Szerintetek mitévő legyek, ha 19 évesen szűz vagyok, de még nem találtam meg az igazit?

Figyelt kérdés
Kezdek depressziós lenni és azt hinni, hogy nem kellek senkinek. Egyébként lett volna már lehetőségem elveszíteni, csak korainak tartottam eddig. Nem vagyok az a bombanő, olyan 10-es skálán 8-asnak mondanám magam, de túlsúlyos sem vagyok. Most is fűzöget vagy 7 pasi, de egyikbe sem vagyok szerelmes, valamelyikről gondolom hogy csak a szexre hajt, valamelyik meg unalmas számomra, nem tudok vele elbeszélgetni..., szóval szívem szerint egyikkel se járnék. Csak az a baj, hogy már 19 éves vagyok és még sosem voltam pasival, csók sem igazán volt. Mit tegyek szerintetek? Járjak valamelyikkel mégis? Én már azon is gondolkoztam, hogy beleugrok egy egy éjszakás kalandba, mert most akkor mi értelme volt eddig tartogatnom a szüzességem? Szerintetek mit tegyek?

2013. dec. 3. 12:09
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
ha beleugrasz egyészakás kalandba,akkor saját magad alá teszel,nőjj már fel agyilag,bár komolyan meglátszik hogy 19 vagy még....sokan 20on évek korukra veszítik el,és a türelem rózsát terem,na már most nyugodtan ugrodj csak bele,azt nézz bele a tükörbe...mivel lesz jobb? ennyi erővel kiállhatsz az utca sarokra is,most érted....
2013. dec. 3. 13:43
 32/42 A kérdező kommentje:
Értem. :S
2013. dec. 3. 13:46
 33/42 anonim ***** válasza:

Ugye nem a Te húgodat stírölik olyan látványosan az idősebb férfiak?

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

A kérdésben felvázolt problémára meg annyit tudok mondani, hogy legyél nyitott, éld az életed és a szerelem is be fog köszönteni. Az egy éjszakást én sem ajánlom szűzként, mert az olyan, mintha úszótudás nélkül állnál a medence szélén. Most mi a jobb? A pasi a vízben és biztat, hogy ugorj be, minden oké lesz, Te beugrasz, kalimpálsz, azt se tudod mit csinálj, a víz hideg, meg belemegy a szádba. A pasi ott van, próbál segíteni és persze gyakorlással Te is belejössz. Vagy! Egy srác kézen fog, és szépen lassan besétál Veled a sekély részen a vízbe, megmutatja, hogy mit kell csinálni, vigyáz Rád, nem engedi, hogy baj legyen és Vele megtanulsz úszni. Hogy jobb elveszteni a szüzességed?:)

Szóval ne kapkodj el semmit és ne görcsölj a szüzességeden!

2013. dec. 3. 14:49
 34/42 A kérdező kommentje:
14:49-nek: Nem, nem az én húgomat stírölik. Értem a hasonlatodat. Köszi a választ.
2013. dec. 3. 14:59
 35/42 A kérdező kommentje:
Ne írjatok nekem privit, mindent megkérdezhettek itt.
2013. dec. 3. 18:11
 36/42 anonim ***** válasza:
Szóval túl válogatós vagy ahhoz, hogy 7 férfi közül válassz, ezért inkább odadobnád magad az első jöttmentnek? A női logikától hülyébb dolog nincs a Földön...
2013. dec. 3. 21:52
 37/42 A kérdező kommentje:
Köszönöm :D. Hát figyelj nekem ők nem kellenek, az egyik analfabéta, a másik unalmas, a harmadik meg fogalmam sincs, hogy mit akar, szóval inkább nem fárasztanám magam velük.
2013. dec. 4. 09:18
 38/42 anonim ***** válasza:

"a harmadik meg fogalmam sincs, hogy mit akar"

Mondja a lány, aki a Gyakorikérdéseket kérdezi tanácsért, hogy mit tegyen. :)

2013. dec. 4. 21:14
 39/42 A kérdező kommentje:
:S
2013. dec. 5. 10:00
 40/42 anonim ***** válasza:
Helo. Ha a többiek cikiznek miatta mondd, hogy már megvolt és a többit találd ki hozzá ( csak arra kell ügyelni, hogy ne változzon a partner, pl: barna haj - barna szem később viszont szőke haj - zöld szem, meg a helyszín sem. A legjobb ha mindent jó előre kitalálsz ). A "mi" időnkben még nem volt divat, hogy 15-16 évesen már nem szűz az illető, de a menőbbek kedvéért ilyeneket mondtunk 18-20 évesen. Emellett légy büszke rá, az első barátnőm ( ebből látszik hogy férfi vagyok ) 23 éves koromban volt, mindketten azt hittük, hogy ez a nagy szerelem, 4 évig voltunk együtt. A 2. évben vesztetTÜK el a szüzességÜNKet. Egy évvel voltam nála idősebb, neki is én voltam az első barát és mindketten büszkék voltunk erre, de abban az időben még a többiek is azt mondták, hogy igen, ez tiszteletre méltó.
2013. dec. 19. 23:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!