Szerintetek mitévő legyek, ha 19 évesen szűz vagyok, de még nem találtam meg az igazit?
Ugye nem a Te húgodat stírölik olyan látványosan az idősebb férfiak?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
A kérdésben felvázolt problémára meg annyit tudok mondani, hogy legyél nyitott, éld az életed és a szerelem is be fog köszönteni. Az egy éjszakást én sem ajánlom szűzként, mert az olyan, mintha úszótudás nélkül állnál a medence szélén. Most mi a jobb? A pasi a vízben és biztat, hogy ugorj be, minden oké lesz, Te beugrasz, kalimpálsz, azt se tudod mit csinálj, a víz hideg, meg belemegy a szádba. A pasi ott van, próbál segíteni és persze gyakorlással Te is belejössz. Vagy! Egy srác kézen fog, és szépen lassan besétál Veled a sekély részen a vízbe, megmutatja, hogy mit kell csinálni, vigyáz Rád, nem engedi, hogy baj legyen és Vele megtanulsz úszni. Hogy jobb elveszteni a szüzességed?:)
Szóval ne kapkodj el semmit és ne görcsölj a szüzességeden!
"a harmadik meg fogalmam sincs, hogy mit akar"
Mondja a lány, aki a Gyakorikérdéseket kérdezi tanácsért, hogy mit tegyen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!