Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek mitévő legyek, ha...

Szerintetek mitévő legyek, ha 19 évesen szűz vagyok, de még nem találtam meg az igazit?

Figyelt kérdés
Kezdek depressziós lenni és azt hinni, hogy nem kellek senkinek. Egyébként lett volna már lehetőségem elveszíteni, csak korainak tartottam eddig. Nem vagyok az a bombanő, olyan 10-es skálán 8-asnak mondanám magam, de túlsúlyos sem vagyok. Most is fűzöget vagy 7 pasi, de egyikbe sem vagyok szerelmes, valamelyikről gondolom hogy csak a szexre hajt, valamelyik meg unalmas számomra, nem tudok vele elbeszélgetni..., szóval szívem szerint egyikkel se járnék. Csak az a baj, hogy már 19 éves vagyok és még sosem voltam pasival, csók sem igazán volt. Mit tegyek szerintetek? Járjak valamelyikkel mégis? Én már azon is gondolkoztam, hogy beleugrok egy egy éjszakás kalandba, mert most akkor mi értelme volt eddig tartogatnom a szüzességem? Szerintetek mit tegyek?

2013. dec. 3. 12:09
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:
12:24: Hát, én is félek, hogy megbánnám. De amúgy pff sokat érek manapság a tartásommal..
2013. dec. 3. 12:32
 22/42 anonim ***** válasza:
48%

Szórakozni "kötelező".

Ki kell mozdulni, emberek közé kell járni, új arcok, társaságok stb...

És ebben is van külnbség. Lehet menni pub-ba is sörözni/borozni barátokkal/kollégákkal,

nem kell a 400 watton üvöltő disco-ban félrészegen nyomatni. (bár olykor az is kell, a gőzt ki kell ereszteni néha, mert megöl a feszültség)

Semmi gond, ha azzal akarod először akivel jársz is, de akkor tegyél is érte!

Járj el, beszélgess,ismerj meg embereket, randizz!

A párkereső üzemmódba kapcsolás fejben ha megtörténik, akkor elindulsz errefelé.

Divatosan, nőiesen, de csábitóan tessék öltözködni, és kimozdulni. A lovagok úgy is sorban fognak állni, te pedig eldöntöd kivel randizol, és kivel nem! Egy nyamvadt kólát, vagy egy pohár bort meg lehet inni valakivel aki szimpatikus nem?

Otthon ülve otthonkában az a 8-as értékelésed ilyenkor egy jó kettes, ha pedig otthon kuksolsz a párkeresési esélyed erősen a nullához konvergál.

A szüzességet pedig NEM elveszitjük, a kocsikulcsot szokás elvesziteni. A szüzességed odaadjuk! Nem győzőm hangsúlyozni a szemléletbeli különbség fontosságát!

2013. dec. 3. 12:32
 23/42 A kérdező kommentje:
Értem Dowd, az öltözködésemmel sincs gond egyébként. Rendben elkezdek szórakozni.
2013. dec. 3. 12:35
 24/42 anonim ***** válasza:
100%

Az igazi, "nagy ő" pasi nem létezik csak olyan pasi aki tetszik és megnyerő lesz annyira, hogy toleráld a hibáit.

Az meg, hogy szűz vagy az a te magánügyed, manapság ebből akkora hajcihőt csinálnak, hogy hihetetlen. Itt siránkoznak a 16 éves fiúk/lányok, hogy ők még nem feküdtek le senkivel és, hogy mások szerint ez mennyire ciki holott nem mások véleményből kellene kiindulnod.

Az pedig, hogy 7 pasiból nem tudsz választani olyan indokkal, nem vagy egyikbe sem szerelmes de alkalmi kapcsolat megfordul a fejedben elégé komolytalanná teszi a kérdésed.

Nem látom mi lenne az igazi szándékod, most a szüzességed elvesztése a fontos vagy egy párkapcsolat kialakítása? Bármelyik is, tudod mit kell tenned. Ha el akarod veszíteni akkor szexelj, ha párkapcsolat kell akkor keress de senkit nem fog többé vagy kevesebbé tenni az, hogy mennyi partnere volt az életben. (najó, ez nem teljesen igaz, főleg nőknél de ebbe most ne menjünk bele)

Viszont mint mondtam, igazi nem létezik, arra várhatsz ítéletnapig. Főleg mert nem lesz viszonyítási alapod milyen pasi is kell. Sokszor kiderül, hogy a tökéletesnek hitt pasi nem is olyan tökéletes és ami elsőre nem is tűnt jó dolognak az jobb mint gondoltad volna, próbálkozni kell és nem azon aggódni "úristen mikor fekszek már le végre valakivel és hogyan tegyem".

2013. dec. 3. 12:36
 25/42 Noydra ***** válasza:

Hogy tudod meg, hogy sótlan e a leves, ha sosem kóstolod meg?

Pff ilyen hasonlatra tellett :D

Egyébként nem értem az ilyenek mint te mit várnak... Ha nem isnerkedsz, ne csodálkozz ha 25 évesen is itt tartasz majd...

2013. dec. 3. 13:15
 26/42 A kérdező kommentje:
Értem, hát azt szerintem kihagytam a mondókámból, hogy egyébként félénk is vagyok. :S
2013. dec. 3. 13:23
 27/42 anonim ***** válasza:

Ezért vagy félénk,mert semmi tapasztalatod. :)

Ez változni fog fel a fejjel. (meg a mellel ;) )

2013. dec. 3. 13:30
 28/42 anonim ***** válasza:
És ha nem tennéd, akkor tessék hellyel-közzel némi nemi életet egyedül is! (ha szoktál maszturbálni, és van orgazmusod tárgytalan) Egyenesben tart...
2013. dec. 3. 13:32
 29/42 A kérdező kommentje:
Szoktam maszturbálni, de nem értem az miért tart egyenesben, vagy hogy érted ezt, na mindegy. :D
2013. dec. 3. 13:41
 30/42 anonim ***** válasza:

Az elmének szüksége van a nemi gyönyörre.

És a szexualitásodat is karban tartja, amig valódi szexre nem kerül sor. Ne az elsőnél derüljön ki, hogy nulláról kell tanulnod a gyönyör megélését :)

2013. dec. 3. 13:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!