Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek mitévő legyek, ha...

Szerintetek mitévő legyek, ha 19 évesen szűz vagyok, de még nem találtam meg az igazit?

Figyelt kérdés
Kezdek depressziós lenni és azt hinni, hogy nem kellek senkinek. Egyébként lett volna már lehetőségem elveszíteni, csak korainak tartottam eddig. Nem vagyok az a bombanő, olyan 10-es skálán 8-asnak mondanám magam, de túlsúlyos sem vagyok. Most is fűzöget vagy 7 pasi, de egyikbe sem vagyok szerelmes, valamelyikről gondolom hogy csak a szexre hajt, valamelyik meg unalmas számomra, nem tudok vele elbeszélgetni..., szóval szívem szerint egyikkel se járnék. Csak az a baj, hogy már 19 éves vagyok és még sosem voltam pasival, csók sem igazán volt. Mit tegyek szerintetek? Járjak valamelyikkel mégis? Én már azon is gondolkoztam, hogy beleugrok egy egy éjszakás kalandba, mert most akkor mi értelme volt eddig tartogatnom a szüzességem? Szerintetek mit tegyek?

2013. dec. 3. 12:09
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz a cikizőkkel, ha cikiznek egyik füleden be másikon ki. Hidd el, ha lesz valaki akivel vonzódtok egymáshoz, hogy szűz vagy nagyon értékelni fogja.
2013. dec. 3. 12:18
 12/42 anonim ***** válasza:

Szerintem ne foglalkozz azzal hogy mások mit mondanak.

Igenis szép dolog, ezt férfiként mondom. Majd találsz valakit valahol akit érdemesnek tartasz rá hogy odaadd neki magad. Ne görcsölj ezen, amúgy is biztos szép lány lehetsz és mindennek megvan az ideje. 18/F

2013. dec. 3. 12:18
 13/42 anonim ***** válasza:

Kérdező: 8-as vagyok és nő vagyok. :)

Azt idéztem, hogy a fiúk mit gondolhatnak, ha tudják te még szűz vagy.

2013. dec. 3. 12:19
 14/42 anonim ***** válasza:
Mármint akkor, amikor cikiznek.
2013. dec. 3. 12:20
 15/42 anonim ***** válasza:
Ne törödj a cikizökkel. A te életed, ne dugják az orrukat a te pi-ádba! Semmi közük hozzá. Adod annak akinek akarod, akkor amikor akarod. A legrosszabb választás az egyéjszakás megoldás. Ennél még az is értelmesebb ha pénzért eladod.
2013. dec. 3. 12:20
 16/42 anonim ***** válasza:
De ha egy egyéjszakás kalandban akarod elveszíteni, nem biztos hogy olyan férfit fogsz ki, aki kellően törődne veled.
2013. dec. 3. 12:21
 17/42 A kérdező kommentje:
Értem 8-as, félreértelmeztem az előbb. :D De már értelek.
2013. dec. 3. 12:21
 18/42 anonim ***** válasza:

Nos elválasztanám a szüzességed problémáját a párkapcsoaltitól. Látszólag összefügg, de nem feltétlenül. Fűz 7 pasi, de egyik sem kell. Ezzel nincsen gond, ezzel most nem kell kötelezően foglalkozni.

A kérdés az, hogy megfordulsz e sok helyen, jársz e szórakozni, barátnőkkel programokra, stb..., tehát megvan e a lehetőség az igazival való találkozása.

Azt mondod 8-as vagy, ezt lehetőleg mi, férfiak döntsük el. Bár a pontozást nem értem, sosem alkalmazom. Csak tetszik/nem tetszik kategóriákat ismerek :)

A problémád gyökere, hogy a szexualitásodat összekötöd fixena párkapcsoalttal, ami még önmagában nem lenne baj, csak vársz a nagy Ő-re. A királyfi várás vagy működik vagy nem, többnyire nem. Elég kicsi az esélye, hogy hirtelen csak úgy betoppan a nagy Ő.

Ennek az esélyét közel nullára szokás redukálni ideákkal, és elvárásokkal, ez nem tudom mennyire érinthet téged, de ha magadba nézel el tudod dönteni.

Két irányba indulhatsz el.

Felülvizsgálod az esetleges ideáidat, sok helyre lejársz barátnőkkel/családdal, és

nem vagy rest randizni sem. Sok randid lehet, aki érdekes, azzal randizol egyet és meglátod. Magyarán átkapcsolsz párkereső üzemmódba, és párt keresel, nem csak vársz az igazira.

A másik út, hogy a szexualitásodat elválasztod a párkapcsolattól, és azt mondod, hogy szeretkezni szereznél, akarsz szexelni, nemi életet élni, és ha lesz párod akkor neki szenteled magadat.

Ebben az esetben egy nagyon megbizható olyan fiú barátot keress, aki ért si a dologhoz, kedvel is téged, ne vadidegenre bizd az elsőt! Egy "barátság extrákkal"

ilyenkor pl. kifejezetten előnyös.

Az egész azon múlik, hogy a szözessgéedet úgy kezeled, hoyg terved van vele, (az igazival) vagy csak van és kész, technikai macera az első együttlét.

És a 7 pasi után válaszd a 8-kat, ha egyik sem tetszik. Sok férfi van a világban...

Ezt végiggondolhatod, esetleg más variációt is felvázolhatsz magadnak. A lényeg, hogy akard megoldani a gondodat, és a fejben el legyen döntve merre indulsz, és indulj is el!

2013. dec. 3. 12:22
 19/42 anonim ***** válasza:
és ha most lefekszel valakivel,akit nem is szerertsz.jobb lesz? annyira gyerekesen gondolkodsz,cikiznek érte??? neked aza normális ha lefekszel valakivel,csak mert szűz vagy? vagy ennyire odadnád magad,legyen benned tartás,és keresgélj amig megnem találod életed párját szerelmét,különmben egész életedben bánni fogod ,hogy összefeküdtél valami féreggel,akinek csak egy statisztika voltál!jó napot!
2013. dec. 3. 12:24
 20/42 A kérdező kommentje:
Értem Down, nos szórakozni tényleg nem járok, sosem jártam.
2013. dec. 3. 12:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!