Egy 25 éves nagyon jó nő lehet szűz, anélkül hogy bármilyen mentális problémája legyen?
Találtam egy lányt, aki eszméletlenül jól néz ki, legalábbis fotók alapján. És elvileg még szűz, de normális. Csak elég hihetetlennek tűnik. Pedig jó lenne kezdeni vele valamit. Van esetleg valakinek tapasztalata ilyen lánnyal?
25/F
Úgy csináltok, mintha csak a férfiak lennének kiakadva ezen a szűz - nem szűz témán....
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__4859..
Miért kell azzal foglalkozni, hogy mennyi pasival volt/nem volt előtted?
Nem értem ezt. Ha valaki huszonévesen szűz, akkor defektes, de nem egy olyan kérdést is láttam már az oldalon, hogy xy milyen undorító, amiért volt 3-4 pasival is. :D
Le kellene állni az embereknek arról, hogy a szexuális partnerek száma alapján ítélkezzenek.
11-es vagyok. Egy kicsit bonyolult a sztorim. 17 éves koromig túlsúlyos voltam aztán 1 év alatt lefogytam 50-re. Így az az értékrendem, ami azelőtt volt nem változott. Viszont a hozzám viszonyuló férfiak viselkedése jelentősen változott. Eddig még egyetlen egy férfival se hozott össze az élet, aki normálisan közeledett volna felém, kb mind egy r*bancnak nézett, miközben visszafogottan öltözködök és viselkedek, ráadásul jórészük hímsoviniszta volt. Hiába volt vonzalom mind2 fél részéről, nem tetszett az ahogyan velem viselkedtek. Jelenleg "itthonülő" vagyok személyes okokból, így még kevesebb az esély, hogy találni fogok egy olyan férfit, aki normális és elfogadja, hogy szűz vagyok és nem néz defektesnek azonnal. Egyébként vannak barátaim, akiket régóta ismerek, egyik se gondolja, hogy defektes lennék vagy valami pszichés bajom lenne.
helike13 : én abban a kérdésben a 11-es vagyok, köszi az általánosítást :)
Te állandóan a 11-es vagy???? Jó focistafeleség lennél :DDD
Itt egy másik eset is:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__ismerkedes__474..
Ostobák ezek a csajok, ha a szüzekről elterjedt sztereotípiákra alapoznak.
Én már voltam több szűzzel is (20 év felettivel is), de olyannal is, aki előttem már több, mint 40 nővel volt. Hát, bátran ki merem mondani, hogy nem a tapasztalat határozta meg a szex minőségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!