Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Egy 25 éves nagyon jó nő...

Egy 25 éves nagyon jó nő lehet szűz, anélkül hogy bármilyen mentális problémája legyen?

Figyelt kérdés

Találtam egy lányt, aki eszméletlenül jól néz ki, legalábbis fotók alapján. És elvileg még szűz, de normális. Csak elég hihetetlennek tűnik. Pedig jó lenne kezdeni vele valamit. Van esetleg valakinek tapasztalata ilyen lánnyal?

25/F

2013. dec. 4. 19:56
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
72%
Fúj de utálom az ilyeneket!! Én 20 vagyok és pontosan az ilyen pasik miatt vagyok még szűz, akik gyanúsítgatnak, hogy mi bajom van vagy hazudok! Ezen az oldalon kapom ezeket heti szinten: pszichés bajom van, vagy defektes vagyok. Élőben meg biztos hazudok. Véletlenül se lehet az, hogy én csak komolyban és hosszútávon gondolkozok áá. Hisz minden lány átakar menni egy focicsapaton, főleg ha szép. Az a baj, hogy a legtöbb pasi, magából indul ki, hogy ő mit tenne ha jóképű lenne vagy mit tesz.
2013. dec. 4. 20:10
 12/25 anonim ***** válasza:
Már ne is haragudj, de egy értelmes és normális pasi nem kérdez ilyeneket. Ne keresd egy ilyen nő társaságát, mert neki biztos komolyabb az értékrendje a tiédnél! Mellesleg én is 22 voltam amikor túlestem a dolgon, és nem bántam meg! Igenis kell egy nőnek annyira becsülnie magát, hogy ne dobja oda magát mindenféle balfácánnak... ;)
2013. dec. 4. 20:12
 13/25 A kérdező kommentje:
Lehet őt védeni, de sztem nem igazán normális ebben a korban. És ezt ti is tudjátok, csak nem szép kimondani. Én is feltételezem, hogy nem igaz, de egy olyan fiú állítja, aki kicsit közelebb került már hozzá és meg akarta fektetni. Egyébként nagyon tetszik a lány, csak nem biztos, hogy megéri nekem belevágni, ha közben felszínre törnek azok a bizonyos problémák, amik ide juttatták. Én nem mondom, hogy csak csúnya lány lehet ilyen helyzetben, de ő nem szimplán szép, hanem bombanő. Tényleg kivételes a megjelenése, ezért gondolkodom rajta, különben már rég elfelejtettem volna. De persze meg is szeretném ismerni, mielőtt azt kapnám, hogy felszínes vagyok.
2013. dec. 4. 20:14
 14/25 anonim ***** válasza:

Úgy csináltok, mintha csak a férfiak lennének kiakadva ezen a szűz - nem szűz témán....

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__4859..

2013. dec. 4. 20:17
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Miért kell azzal foglalkozni, hogy mennyi pasival volt/nem volt előtted?

Nem értem ezt. Ha valaki huszonévesen szűz, akkor defektes, de nem egy olyan kérdést is láttam már az oldalon, hogy xy milyen undorító, amiért volt 3-4 pasival is. :D

Le kellene állni az embereknek arról, hogy a szexuális partnerek száma alapján ítélkezzenek.

2013. dec. 4. 20:18
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lenne normális? A kinézet miért kellene hogy üsse a felfogást? Rám is azt mondja az ellenkező nem, hogy igenis dekoratív, csinos, jelenség vagyok, aki ráadásul az eszével (is) hódít, mégis kivártam az idejét... mégsem akadt egy ember sem, aki mentálisan sérültnek tartott volna... Sőt, értékelték... aki meg nem hitte, hát az ő dolga, kit hatott meg? Én tudtam mi van, és ennyi elég...
2013. dec. 4. 20:20
 17/25 anonim ***** válasza:

11-es vagyok. Egy kicsit bonyolult a sztorim. 17 éves koromig túlsúlyos voltam aztán 1 év alatt lefogytam 50-re. Így az az értékrendem, ami azelőtt volt nem változott. Viszont a hozzám viszonyuló férfiak viselkedése jelentősen változott. Eddig még egyetlen egy férfival se hozott össze az élet, aki normálisan közeledett volna felém, kb mind egy r*bancnak nézett, miközben visszafogottan öltözködök és viselkedek, ráadásul jórészük hímsoviniszta volt. Hiába volt vonzalom mind2 fél részéről, nem tetszett az ahogyan velem viselkedtek. Jelenleg "itthonülő" vagyok személyes okokból, így még kevesebb az esély, hogy találni fogok egy olyan férfit, aki normális és elfogadja, hogy szűz vagyok és nem néz defektesnek azonnal. Egyébként vannak barátaim, akiket régóta ismerek, egyik se gondolja, hogy defektes lennék vagy valami pszichés bajom lenne.

helike13 : én abban a kérdésben a 11-es vagyok, köszi az általánosítást :)

2013. dec. 4. 20:26
 18/25 anonim ***** válasza:

Te állandóan a 11-es vagy???? Jó focistafeleség lennél :DDD

Itt egy másik eset is:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__ismerkedes__474..

2013. dec. 4. 20:32
 19/25 anonim ***** válasza:

Ostobák ezek a csajok, ha a szüzekről elterjedt sztereotípiákra alapoznak.

Én már voltam több szűzzel is (20 év felettivel is), de olyannal is, aki előttem már több, mint 40 nővel volt. Hát, bátran ki merem mondani, hogy nem a tapasztalat határozta meg a szex minőségét.

2013. dec. 4. 20:36
 20/25 Költőnő? ***** válasza:
100%
kedves kérdező. Roppant felszínes vagy
2013. dec. 4. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!