Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hány éves kortól engedélyezett...

Hány éves kortól engedélyezett a Szexuális élet? 14 vagy 15 a törvény szerint?

Figyelt kérdés

És ha a lány 13 és akarta? Akkor lehet a fiúnak baja belőle? Vagy a szülei miatt a lánynak?

(13/L)

2013. dec. 3. 12:49
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
aaa köszi szépen mindenkinek! :) tehát 14
2013. dec. 3. 13:08
 12/25 anonim ***** válasza:
Ha a fiú 18 év feletti, akkor a lánynak 14 év felett kell lennie!
2013. dec. 3. 13:10
 13/25 A kérdező kommentje:

És ha külföldön történik meg az aktus?

pl.: Ózdon lakom és Szlovákiába átmegyek a fiúmmal?

2013. dec. 3. 13:11
 14/25 anonim ***** válasza:
Ezt nem tudom.
2013. dec. 3. 13:13
 15/25 anonim ***** válasza:
bárhol vagy, rád az adott ország törvényei ÉS a te országod törvényei érvényesek.
2013. dec. 3. 13:22
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg át akarsz menni a határon, hogy gyerekprostit játszhass...? xD Ne csináld már, senkit nem fog érdekelni, csak a szüleidnek ne mondd el, mert elsírják magukat. Csináld nyugodtan, csak könyörgöm, olvass utána a védekezésnek, ne hagyd, hogy "csak egy kicsit dugja be" gumi nélkül, és ne te legyél a 6825. kérdező, hogy "terhes lehetek-e, csak 3-4-szer dugta be gumi nélkül..." Azt már hiába mondom, hogy ne akarj gyerekként felnőtt lenni, hidd el, hogy nem vagy rá kész... stb., mert értelme nem lesz. Hajrá, jó szórakozást (élvezni nem fogod, azt garantálom.)!
2013. dec. 3. 13:22
 17/25 tevetke ***** válasza:
100%

Szerintem itt abból lehet gond, ha kiderül. Azt be lehet bizonyítani, hogy volt szexuális kapcsolatod, de azt, hogy ez nem Magyarországon történt már nehezen. Ha a szüleid megtudják és kiakadnak, akkor szerintem oly' mindegy lesz, hogy hol csináltátok, mindenképpen megpróbálják a fiú/férfi bűnösségét bebizonyítani.

Az meg megint más dolog, hogy szerintem ő csak úgy nem vihet ki téged az országból. Bár nem vagyok biztos az erre vonatkozó szabályokban, de tuti van ilyen, hogy bizonyos életkorig szülővel engednek ki.

Szerintem 13 évesen még nem kellene elveszítened a szüzességed. Pláne egy 18 éven felülivel, elég durva, hogy egy ilyen fiatal lánykára vetett szemet, nem gondolod?!

Elárulod nekünk, hogy ő hány éves?

2013. dec. 3. 13:27
 18/25 anonim ***** válasza:
Mindegy, ráértek még!!!
2013. dec. 3. 14:59
 19/25 A kérdező kommentje:
Dehogy érünk, nagy hiányom van, ujjazás sem segít :P
2013. dec. 3. 15:19
 20/25 dragonkalo ***** válasza:

Na,az ilyenekből lesznek a "Tini Mami" szereplői...

Könyörgöm hány éves az a pejnahajder,hogy meg akar fektetni?xD

Inkább menj,még lemaradsz a Dóra,a felfedezőről.

2013. dec. 3. 22:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!