Hogyan szocializálódjak?
Ha legalább az életkorod megadnád jobban menne a segítségnyújtés.
Amúgy biztosan van rá mód hogy meggyőzd a szüleidet. Meg ha este nem is engednek ki ott vannak a délutánok akkor is lehet az időt társaságban tölteni. Jó ismerkedési helyek buszmegállók, vasútállomások, parkok és minden más hely ahová járnak korodbeli fiatalok.
Egyébként a szüleid nem szeretnék vagy nem kívánják hogy párkapcsolatban élj?
# 4 - Bács-Kiskun megyében, ennél többet nem szeretnék elárulni itt..:)
# 5 - Persze hogy wowoztam.:) WoW-LoL-Dota-Stacraft-Gothic (összes része)-Heroes 3-4-5-6, és még rengeteg mással is.. Nem hülyeség amit írsz, de azért a játékba minden sokkal másabban megy..:D Pl kocsmárostól lehet úgy venni piát, h nem kell megszólalnom, raidbe meg partyba pedig csak a játékkal kapcsolatban(én legalábbis csak arról tudok..), és írva lehet csak kommunikálni(ts-re/skype-ra se szoktam menni..).. Meg igazából épp ez a gond, hogy ezektől a gondolatoktól szeretnék megszabadulni, és egy teljesen új életet szeretnék kezdeni.. Csak nem tudom, hogy hogyan vágjak bele.
#6 Igen ezek mind jó ismerkedési helyek, de nekem pont ez a problémám, hogy nehezen megy az ismerkedés.. A szüleim nem tudom mit nem szeretnének ezzel, de sokszor kérdeztem, hogy el-e mehetek ide vagy oda, főleg sötétedés után, a válasz mindig nem.. Az apukám csak nem akarja, hogy "csavarogjak", és hogy naponta 1 órát lásson csak itthon(alváson kívül), de hát úgyse beszélgetünk, akkor meg tökmind1..:D Az anyukám pedig szerintem félt engem.. 1-2 már éve nem is próbálkoztam megkérdezni őket, mert mára már annyira elszigetelődtem, hogy nincs kivel, és nincs hova elmennem szórakozni..
Figyelj én szìvesen segítek neked !
Írj nyugodtan és segítek :)
Vagy megpróbálok! Egyébként minden csak rajtad múlik.
Utolsó!
És mi a megoldásod, mert nekem is van egy ugyanilyen problémákkal küzdő ismerősöm?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!