Mit szóltok ehhez?
Kalifornia
államban büncselekménynek számít az öngyilkosság kísérlet!!! Nem
parasztság ez? Elvégre aki megpróbál öngyilkos lenni, van annak elég
baja, nemhogy még bötrtönbe is menyjen. Meg az megint más ha valakit
próbálsz megölni, vagy ha magadat próbálod megölni. Végül is... a te
életed, azt csinálsz vele, amit akarsz, nem?
Vagy a régmúltbeli vallási felfogás, vagy maga, mint a gyilkossági kísérlet, mint bűncselekmény miatt büntető dolog ez ott.
De hát, az élet magántulajdon, és a tulajdonjog a demokrácia alapja. Ha már annyira azt akarnak...
Amerikában vannak érdekes helyi rendeletek :)
egy vicces kis könyvet olvastam erről.
Most amikor túlnépesedés van, az ember tenni akar ellene és nem is mást nyírna ki. Szomorú ez !
Igaz, max lecsukják a hullát.
Kedves harmadik, csakhogy ez nem elmegyógyintézet, hanem BÖRTÖN!!! Bezárják az igazi gyilkosok meg tolvajok közé!!!!!
Egyébként én is olvastam ezekröl a hülye törvényekröl egy cikket. Könnyem folyt a nevetéstöl. :')
Van valaki akit emiatt lecsuktak, méghozzá nem is akárkit, egy rocksztárt. Lényegtelen, ki az. Szóval ez valós törvény.
Ehhez csak annyit szolok, hogyha utana jartal volna, akkor megtudtad volna, hogy ez nemcsak Caliban van igy. Eszak Koreaban, Szingapurban es Indiaban is buntetendo. Vagyis ha nem sikerul es tuleled, akkor becsuknak.
Eszak Koreaban viszont (ha sikerul) akkor az elhunyt csaladtagjait buntetik, ezzel probaljak megakadalyozni, hogy az emberek sajat eletuket vegyek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!