Mit szóltok most ehhez, hogy eltörölték az önkényuralmi dolgokat tiltó törvényt?
De most komolyan, ez európában máshol is létezik?
Én nem vagyok semmilyen, MÁR, mert rájöttem, hogy a politika úgy ahogy van egy szemfényvesztés.
Tanultunk is erről főiskolán is..ennek az egésznek semmi értelme.
Na de, mi a véleményetek erről?
Engem ez felháborít, mert ne lehessen bármit csinálni..
És nem tartozom semmilyen kisebbséghez, vagy ha a német
annak számít..
Köszönöm a válaszokat.
22f
"Ezt vártam gyerekek, van egy f*sza horogkeresztes karszalagom meg egy vaskeresztem, rakom ki holnap :)"
Rakd ki nyugodtan, majd jól meg is büntetnek.A törvényt ugyanis csak májusban törlik el.
"Legalább a jobbikosok felvállalhatják identitásukat, és az árpádsávos zászlóra most már kitehetik a nyilaskeresztet is!"
Gyurcsány meg majd viselheti a vörös csillagot a híveivel együtt.
Szerintem nem is volt sok értelme ennek a törvénynek, ha azt vesszük,hogy a horogkeresztes tetoválás művészi alkotás és semmit sem tehetnek ellene, nem hiszem,hogy most majd mindenki horogkeresztes karszalaggal járja majd a várost, nem lesz nagy változás, esetleg néhány tüntetésen majd feltűnik egy-egy horogkereszt meg a vörös csillag, de nincs nagyobb jelentősége.
Most hogy nincsen tiltva a kutya nem fogja használni.
Ameddig tiltva volt akkor meg mindenki használni akarta.
Az USA-ban , Kanadában legális és mégsem mászkál mindenki horogkeresztes meg sarlókalapácsos cuccban.
Személy szerint különösebben nem hat meg, eddig sem használtam ilyeneket, és ezután sem fogok. De nem is szörnyedek el a látványuktól. Közömbös.
Viszont annak, hogy egy victimless crime kikerül a Btk.-ból, nagyon is örülök. Önmagában azzal, hogy vörös csillagot vagy nyilaskeresztet rajzolsz, vagy hordasz magadon, még nem leszel kommunista vagy nyilas. A törvény alkalmazhatatlan volt. A Heineken sörért meg egyes Converse cipőkért soha nem büntettek meg senkit. A Che Guevarás pólókon lévő vörös csillagért soha nem büntettek meg senkit, pedig az már egy fokkal melegebb helyzet, mint a Heineken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!