Ti mit szóltok ehhez?
Sziasztok(:
Találtam 1 kérdést,nektek mi a véleményetek róla? És szerintetek börtönbe vinnék a csávót? a lánnyal mit csinálnának? Ha megszülné szerintetek elvenné a gyámhatóság?
Szerintetek sok a korkülönbség? Úgy sajnálom szegénykéket,valahogy segíteni akarok nekik.
itt a kérdés:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Köszi (: Sziasztok.
Most olvasom csak a kérdést amit belinkeltél. A válaszokat is elolvastam, és ledöbbentem.
Tudod miért??
Mert rengeteg olyan kérdés szokott lenni amikor egy 16 éves lány megkérdezi hogy elítélendő ha 28-30 éves férfival él együtt. Sokan azt a választ adják, hogy
- a kor nem számít
- ha ti boldogok vagytok, másnak semmi köze hozzá
és még sok más.
Most fordítva de ugyanaz a kérdés. Mindenki a 30 éves pasast szidja. Miért?? megerőszakolta a lányt?? Nem! hiszen gyereket vár, és elvenné feleségül. Nem ők lennének az elsők akik ekkora korkülönbség ellenére összeházasodnak, családot alapítanak. Akkor mi a gond??
Semmivel sem rosszabb ez mint azt amikor egy 23 éves ír arról hogy együtt él egy 50 évessel..
Mindenki szidja a pasast, de kérdezem én: Valaki ott volt?? Tudja mi történt, hogy történt?? Mi van ha a lány is benne volt? Ha voltaképpen ő erőltette??
Én is voltam 16 éves lány, mégis ha valaki nem volt szimpatikus azzal nem jártam, nem volt szexuális kapcsolatom, még akkor sem ha a férfi nagyon akarta volna. Kettőn áll a vásár ( hacsak nem erőszakról van szó, de itt erről szó sincs)
A legvégére hagytam:
Nem fogják börtönbe zárni, és az ellenkező anyuka sem tud mit tenni.
A lány elmúlt 14 éves, nem erőszakolták meg.
Börtönbe nem fogják vinni a pasit.
köszönöm a válaszokat(: helyettük is. Nagyot csalódtak amikor lehordták őket,meg lepedofilozták a srácot.. írtam nekik üzit,és megmutatom nekik ezt a kérdést is nekik:)
főleg a másodiknak.
de a gyereket nem vehetik el? pl gyámügy v akármi?
várom azért még a válaszokat(:
Miért vennék el? Azért, mert az anyja 16 éves, vagy azért, mert az apja 30? Nem értem.
Amíg az egészséges fejlődése biztosítva van, nincs ok rá hogy elvegyék.
Elvehetik a gyereket
1 ha a szülők nem képesek a picinek megfelelő otthon biztosítani. A kórházban meg kell adni a lakcímet, hogy később a védőnő meg tudja látogatni a kismamát. Ha nincs hova menniük akkor a gyámság ideiglenesen eleheti
2. Ha a pici éhezik, és nincs semmije.
3. Ha a picinek veszélyben az élete..
Az nem kizáró ok ha 16 évesen szül valaki gyereket. Ha van hol élniük, van mit enniük, a gyermek nincs veszélyben akkor nem veszik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!