Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mire figyeljünk a barátommal,...

Mire figyeljünk a barátommal, hogy jó legyen az első alkalom?

Figyelt kérdés
A védekezésen kívül.Mindketten szüzek vagyunk még.17/L
2013. dec. 1. 09:59
 1/8 anonim ***** válasza:
a sikositóra, az előjátékra, a hangulatra és hogy legyen kiméletes veled
2013. dec. 1. 10:00
 2/8 anonim ***** válasza:
24%
pfuu nagy menet lessz :D
2013. dec. 1. 10:01
 3/8 anonim ***** válasza:
Legyen romantikus. Én az első alkalomnál nagyon megvoltam ijedve. A párom akkor már nem volt szűz, de nagyon óvatos volt. Vettünk gumit, odafigyeltünk mindenre, aztán amikor úgy éreztük, hogy itt az ideje, akkor a szemembe nézett és megkérdezte, hogy szeretném e. Na, akkor nyugodtam meg teljesen. Nagyon odafigyelt, amikor szóltam, hogy fáj, akkor abbahagytuk, és nem is nagyon erőltette.
2013. dec. 1. 10:12
 4/8 A kérdező kommentje:
Mi is már vagy 3hónapja "őrizgetjük" a gumit.Romantikus alatt mit értesz?Persze,finomak szoktunk lenni,ha pettingelünk figyelünk egymásra,meg ilyenek..
2013. dec. 1. 11:06
 5/8 anonim ***** válasza:
Készülj fel rá, hogy fájni fog...nagyon. De megéri! Tejoegmennyire...az első alkalom ritkán nagyon jó, de utána...
2013. dec. 1. 15:01
 6/8 A kérdező kommentje:
attól annyira nem félek,szerintem lehet van valami enyhe mazochista hajlamom,első pár alkalommal mikor ujjazott is fájt,de attól valahogy csak még jobb lett az egész..
2013. dec. 1. 21:05
 7/8 anonim ***** válasza:
21%
Arra figyeljetek, hogy ne felejtsetek el engem is meghívni az első alkalomra, hogy egy tapasztalt srác mutassa meg a barátodnak mit és hogyan kell csinálni, hogy már az első alkalom is élvezetes legyen :D Bővebben priviben válaszolhatok :D
2013. dec. 6. 14:30
 8/8 pandus18 válasza:
ha megbízol a barátodban és ő is megbízik benned akkor jó lesz. mondd meg neki hogy mikor jó és hogy mikor lassítson. előtte biztos fájni fog egy darabig, de utána már minden jó lesz. ezt én is csak hallottam és én megbízok a barátomban. ja és attól is függ hogy mennyire szeretitek egymást. ha félsz, akkor kérj még időt hogy teljesen lelazulj és hogy ne félj. hamarosan én is lefekszek a barátommal (18 éves vagyok) előtte féltem, na jó, még most is egy kicsit de majd meglátom mi lesz. mint már írtam: MEGBÍZOK BENNE! és te is bízz meg a barátodban :)
2014. ápr. 20. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!