Egy normális lány, aki gondolkozik az kb. hány évesen veszti el a szüzességét? (lehet hogy furcsa kérés, hát sajnálom).
Én mindig úgy képzeltem el,hogy 18 évesen veszíti el egy rendes lány a szüzességét.De most már kezdek kételkedni.
Most lett barátom,és mivel vérbeli fiú,ezért majd le akar velem feküdni egyszer...de nem hiszem,hogy ennek 15 évesen kéne megtörténnie...vélemények? SOS! valaki!:(
A normális lány akkor veszíti el a szüzességét, ha készen áll rá. Nincs korhoz kötve. Van aki már 16 évesen, van aki csak 20 felett.
16 alatt viszont mindenképp korai szerintem.
Köszönöm a válaszokat!:)
Még egyáltalán nem érzem hogy készen állnék egy ekkora mérföldkőre...
Egy normális humanois leányzó :O Normális gondolkodással :O
Az első komolyabb párkapcsolatom 14 éves koromban volt, majd' egy évig együtt voltunk, de nem hogy nem feküdtem le vele, de még csak a pettingig se jutottunk el.
Szerintem egyáltalán nem kell elsietni, ráérsz még, ha a srác szeret, akkor meg kibírja.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!