Egy normális lány, aki gondolkozik az kb. hány évesen veszti el a szüzességét? (lehet hogy furcsa kérés, hát sajnálom).
Én mindig úgy képzeltem el,hogy 18 évesen veszíti el egy rendes lány a szüzességét.De most már kezdek kételkedni.
Most lett barátom,és mivel vérbeli fiú,ezért majd le akar velem feküdni egyszer...de nem hiszem,hogy ennek 15 évesen kéne megtörténnie...vélemények? SOS! valaki!:(
Mi a barátnőimmel 11 évesen megbeszéltük, hogy egyikünk se szeretné 16 előtt elveszíteni. Végül egyikük 15 volt (és megbánta, pedig szerelmes volt, és 3 évig együttvoltak) én és a másik lány pedig 18 évesen szexeltünk először.
Én azt mondom, 16 alatt semmiképp, sőt, igazából amíg kétségeid vannak, addig ne feküdj le senkivel.
Köszönöm a válaszokat!:)
Sok véleménnyel egyetértek,főleg a 13.kommentelőjével!:)
A 7. kommentelőn meg behaltam:D Igen,vannak még ilyen emberek:)
Kedves 15.kommentelő!
Ha a barátommal még nem szeretnék lefeküdni,az nem az jelenti hogy nem akarok tőle SEMMIT.Mert szeretem és mindent megtennék érte. De ha még nem állok késen rá,akkor meg kell értenie.
Legalábbis az én szememben ez így működik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!