CSAJOK! Nektek milyen volt az első alkalom?
Figyelt kérdés
Éreztetek fájdalmat? Élveztétek?
Pár lánytól hallottam hogy nem fáj. Viszont van aki azt mondja, hogy igen. Mitől függ?
2013. nov. 6. 20:31
1/8 anonim válasza:
Picit fájt, de nem nagyon.
Élveztem, jó volt.
2/8 anonim válasza:
Eleinte fájt, de aztán belejöttem és élveztem :)
4/8 anonim válasza:
Fájt, abbahagytuk hamar. Nem kellett volna ennyire túlmisztifikálnom az első alkalmat és eddig húzni. A második is hasonló.
5/8 anonim válasza:
Nekem nem fájt, csak szokatlan volt. (Első próbálkozásra nem ment be, még egy kicsit próbált felizgatni és tágítani a fiú, és utána sikerült:)
6/8 anonim válasza:
Semmi se éreztem, kicsi volt a farok.
7/8 anonim válasza:
Nem fájt.
Igazából személyfüggő, hogy fáj-e vagy nem.
Akinek fáj, annak vagy azért, mert nem nedves eléggé, a párja béna, esetleg valami betegsége, fertőzése van, vagy mert bemagyarázta magának, hogy fájni fog, és pszichésen fájt is neki.
Biológiailag ugyanis a legtöbb esetben semmi oka nincs, hogy fájjon.
8/8 anonim válasza:
hát nekem nagyon fajt (majdnem sirtam is),a baratom ovatos volt de akkor is nagyon fajt...söt meg azt is ereztem amikor a szüzhartyam atszakadt,az volt a legrosszab. utana mar nem volt olyan veszes,a furi az volt h amikor lassan csinalta akkor nagyon faj amikor gyorsan akkor nem anyira (15/l)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!