Lányok! Szerintetek ez az ágy szélén beleülős szex első alkalomra jó, mert egy srác azt mondta, h ez szerinte a legjobb az elsőre? 22L
Azt mondják a misszionárius azért jó elsőre, mert sokkal belsőségesebb. És pont azért mert érzed, hogy Ő irányít. Ez az Ő felelőssége az első alkalommal.
22/F
Nem balf**z, és szeretem. Csak azt akarja, h nekem a legjobb legyen, köszi az ajánlatot k., nem élnék vele.
E kettő az, ami megosztja a társaságot, de jó lenne, ha emlékezetes lenne az első, s ő azzá akarja tenni nekem, s érzem, h csak azt akarja, h nekem tökéletes legyen.
8-as:
Képzeld el a lovaglót, csak mindketten ülnek, a csaj a fiú ölében.
9-es:
Én ezért nem gyávázom le, sőt sok ilyen gyáva pasit kívánok mindenkinek, aki azt szeretné, h jó legyen az első élményem. Ezért nem értem, h miért kell legyávázni a pasimat, annyiból biztos jobb a dolog, h én irányítok, s így kevesebb rossz élmény lehet, utána majd átveszi ő a gyeplőt sztem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!