13 éves vagyok és a pasim meg akar dugni. Haggyam? (tovább lent)
Figyelt kérdés
4 hónapja vagyunk együtt de titokba mert anyám nem engedi hogy pasizzak..És a pasim azt szeretné ha lefeküdnék vele. Szerinte nem korai..meg szeressük egymást. de én korainak tartom még,meg félek is kicsit.Szerintetek haggyam? 13,5/L2013. nov. 24. 20:49
41/51 anonim válasza:
Nem ajánlom. 13 éves vagyok, nagyon szexfüggő lettem, de kiszakadt az óvszer, barátommal rohantunk volna esemény uyániért, közben anyám megtudta, most meg nem mehetek sehova egy jó ideig :D És semmilyen viselkedés nem hat, pedig teljesen úgy viselkedem, mint egy őrült, vagdosások itt, ott, kisírt szemek, néma csend, éheztetés de ilyenkor már semmivel sem lehet kiszabadulni. Szegény baratom is szenved, meg most már 18 éves lett közben, így faterom megmondta, hogy ha rajon, hogy szexelünk feljelenti. Meg nem engednek sehova, ami nekem, a magányban saját magát felörlelő embernek maga a pokol. Ráadásul neked még a pasizást sem engedik, ha rájönnek nagyon nagy gázban leszel :D Amúgy van egy barátnőm, neki az anyja 12 évesen vesztette el a szüzességét de nem ítéli el a baratnőm. Meg az is baromság, hogy lelkileg tépni fogod magad. A szüzesség csak egy állapot és nem tartom értékesnek és egészen addig nem lesz értékes,amíg a korai hiánya mások ellenszenvét nyeri el. Nem ez teszi az embert jó emberré, ha aggszűz. Nem kell az első jött ment emberrel lefeküdni, hanem olyannal, akiben feltétlenül meg tudsz bízni és szereted is, de a bizalom fontosabb szerintem. Pl akivel először lefeküdtem, benne teljesen megbíztam, tudtam, hogy teljes szívből szeret de én nem szerettem annyira, viszont elvette a szüzességem óvatosan, gyengéden és nagyon aranyos volt. Most meg tényleg van valakim, akit fullosan szeretek, és nagyon becsülöm benne, hogy hónapok óta bírja szex nélkül. Viszont ne tedd meg. A szüleid teljesen beleőrülnek majd a tudatba, mindig veled foglalkoznak majd, ilyesmi és ez rosszul jön ki, ha olyan szinten nem szereted már a családodat, hogy hányingered van közöttük.
42/51 A kérdező kommentje:
Kőszi utolsò :)
2013. nov. 25. 23:33
43/51 3Error válasza:
Ne engedd. Ne legyél r*banc, minél később veszted el a szüzességedet, annál többet fogsz érni az esetleges következő pasidnál.
Plusz, csaj ismerősöktől tudom, hogy a legjobb, ha az első szex vagy az igazival vagy valaki nem jelentős emberrel történik. (pl. házibuli)
44/51 anonim válasza:
14 vagyok és Figyelj megkerdezted ergo bizonytalan vagy.Szóval hadja 1 kicsi vagy 2 a fiú is idősebb. Nem azért,de 15 évesen nem kéne ilyeneket neked felhoznia ,de kor különbségről inkább nem beszélek mert barátnőm és köztem is van másfél év.
45/51 anonim válasza:
ne tedd! később megbánnád, csak ennyit mondok!Tényleg ne! És ha utána nőgyógyászati gondod lesz, anyukád elvisz az orvoshoz, akkor kiderül! Ne tedd,fiatal vagy, ne tedd!
46/51 A kérdező kommentje:
vittmár nőgyógyászhoz...:/ mert akkis azt hitték hogy lefeküdtem vele..
2013. nov. 30. 18:14
47/51 anonim válasza:
"mert akkor is azt hitték, hogy lefeküdtem vele"
na várjunk csak...
nem azt mondtad, hogy titokban vagytok együtt???
48/51 A kérdező kommentje:
de..mert ak tiltottak el töle..
2013. nov. 30. 19:33
49/51 anonim válasza:
Szerintem ezt egyedul te erzed, hogy keszen allsz e ra, akarod e csinalni. szerintem a pasid nem csak a sexre megy, ha csak 4 honap utan probalkozik be. en 14 evesen veszitettem el a szuzessegemet, a pasimmal akit szerettem, kb 2 honap utan fekudtem le vele, es megse lettem egy rib nc, sot meg soha eletemben nem volt egyejszakas kalandom sem, pedig mar 24 eves vagyok. ha ugy dontessz hogy lefekszel vele, egyre figyelj nagyon hogy ne legyel terhes mert az az eletedet tonkre tenne'. de csak akkor csinald, ha TE ugy erzed hogy keszenallsz es akarod !
50/51 anonim válasza:
Amint mondtad h "szeressük egymást" ínkább tanulj meg beszélni és ne b****á
Mondd meg neki h nem!! Nem állsz készen rá. Fiatal vagy. 13,9 éves vagyok nekem is van barátnôm és besséltünk errôl, hogy majd 3 4 5 év múlva ha eggyütt leszünk. Már 2 éve vagyunk eggyütt.
de visszatèrve ehhez mèg fiatalok vagyunk. 16 éves kor után oszt jószág van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!