13 éves vagyok és a pasim meg akar dugni. Haggyam? (tovább lent)
Figyelt kérdés
4 hónapja vagyunk együtt de titokba mert anyám nem engedi hogy pasizzak..És a pasim azt szeretné ha lefeküdnék vele. Szerinte nem korai..meg szeressük egymást. de én korainak tartom még,meg félek is kicsit.Szerintetek haggyam? 13,5/L2013. nov. 24. 20:49
1/51 anonim válasza:
küld el a ku_va anyjába a pasidat
2/51 II.Dartheon válasza:
hát a pasid hány éves?
és igen, korai lenne még sztem is.
3/51 anonim válasza:
Ne legyél ennyire befolyásolható, szóval ne hagyd!
4/51 anonim válasza:
ne!
majd akkor hagyd ,ha nem érzed hogy ezt meg kell kérdezni!
5/51 anonim válasza:
OFF: tiltja, hogy "pasizz", aminek az lesz az eredménye, hogy titokban megdugatod magad. Ilyenkor nagyon örülök, hogy nekünk nem ilyen anyánk volt.
6/51 anonim válasza:
Nem én vagyok az erkölcscsőszöd azt csinálsz amit bírsz.
7/51 anonim válasza:
NE!!!!!!!!!
ha szeret akkor megvár ha meg nem akkor rúgd ki..de ne akarj senki ku***a lenni
9/51 A kérdező kommentje:
De én nagyon szeretem!:/ am a fiú 15 éves!
2013. nov. 24. 20:53
10/51 anonim válasza:
Mivel fel tetted a kérdést, nem tudsz dönteni, ergo éretlen vagy a szexhez, vagyis semmiképp se tedd meg. Ráértek még azzal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!