Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 13 éves vagyok és a pasim meg...

13 éves vagyok és a pasim meg akar dugni. Haggyam? (tovább lent)

Figyelt kérdés
4 hónapja vagyunk együtt de titokba mert anyám nem engedi hogy pasizzak..És a pasim azt szeretné ha lefeküdnék vele. Szerinte nem korai..meg szeressük egymást. de én korainak tartom még,meg félek is kicsit.Szerintetek haggyam? 13,5/L
2013. nov. 24. 20:49
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:

Ahogy előttem írták bizonytalan vagy és biztos vagyok benne ha megtennéd akkor megbánnád.

13 évesen ez még túl korai még akkor is te nem így gondolod. A pasid meg szintén túl fiatal.

Az , hogy félsz egyértelmű jele annak, hogy nem vagy rá készen. Várj vele még ezzel. Hidd el nem fogod megbánni.

2013. nov. 24. 20:57
 12/51 anonim ***** válasza:
100%
És ha a pasid ezek után még mindig erőlteti a szexet valószínűleg nem is téged szeret csak leakar fektetni.
2013. nov. 24. 20:58
 13/51 anonim ***** válasza:
100%

és mond csak mi értelem van két gyereknek felnőtteset játszani????

se testileg sem szellemileg se lelkileg nem vagytok érettek rá még

annyira örülök h az én lányomnak még eszébe sincsen ez és szerencsére tudatában van annak h ö még gyerek ....

2013. nov. 24. 20:58
 14/51 anonim ***** válasza:
Szerintem mondd meg a fiúnak, hogy ha szeret, akkor várjon egy kicsit. És nem csak az életkorod miatt, édesanyáddal szemben sem lenne fer. Legalább addig várj, amíg meg nem engedik, hogy legyen fiúd. :)
2013. nov. 24. 20:59
 15/51 anonim válasza:
majd akkor dugasd meg magadat ha szeressük benne lesz a magyar helyesírási szótárba...addig felejtsd el
2013. nov. 24. 21:00
 16/51 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj szivem tudom,hogy ezért utálni fogsz de ez még közel sem olyan komoly,mint amit később fogsz érezni egy fiú iránt.Semmi képen ne engedj neki,mert később még nagyon meg fogod bánni és garantálom neked,hogyha most bele mész szenvedni fogsz(lelkileg és testileg is mivel valószínűleg fájni fog,hiszen te még nem állsz készen rá)

Ha tényleg szeret vár még rág pár évet ha meg nem,akkor csak a sex miatt kellettél neki de nem te vagy a hibás mert akár bele mész akár nem úgyis elhagyott volna ha magún téged.Szóval én azt javaslom hogy NE engedj neki.

16/l

2013. nov. 24. 21:01
 17/51 anonim ***** válasza:
*rád
2013. nov. 24. 21:01
 18/51 anonim ***** válasza:
Én is így voltam anno, én is szerettem, szintén 13 voltam, a pasi 15, de nemet mondtam neki és nem bántam meg. Nagyon nem.
2013. nov. 24. 21:02
 19/51 anonim ***** válasza:
100%

először tanulj meg helyesen írni... :S

az én kishúgom is 13 éves és kb. nyakon csapnám, hogyha ezzel a kérdéssel jönne hozzám...

eszedbe ne jusson...

a lányodnak majd mit fogsz mondani???

kicsi vagy, de azért legyen már eszed!!! az Istenit...

és mit csinálsz, hogyha ez a 15 éves fiú miután úgy is megkapott téged, azt mondja, hogy "Köszönöm szépen, de ennyi volt!"??? ott leszel 13 évesen egyedül, mert az anyukádnak nem mered majd elmondani (pont úgy, ahogy azt sem mered elmondani, hogy együtt vagytok) és odaadtad a szüzességedet (ami egy normálisabb lánynak kincs) egy olyan valakinek, aki csak pár hónapig volt jelen az életedben...:S

hát sok sikert az élethez...

16/L

2013. nov. 24. 21:04
 20/51 A kérdező kommentje:
Jaj de jó és most jönnek a tanulj meg helyesen írni komik! -.- !!! De én nagyon szeretem ezt a fiút és bármit meg tennék érte..!
2013. nov. 24. 21:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!