Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 13 éves vagyok és a pasim meg...

13 éves vagyok és a pasim meg akar dugni. Haggyam? (tovább lent)

Figyelt kérdés
4 hónapja vagyunk együtt de titokba mert anyám nem engedi hogy pasizzak..És a pasim azt szeretné ha lefeküdnék vele. Szerinte nem korai..meg szeressük egymást. de én korainak tartom még,meg félek is kicsit.Szerintetek haggyam? 13,5/L
2013. nov. 24. 20:49
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
Szerintem meg hallgass édesanyádra és ne "pasizz"! Ha mellette maradsz úgyis le fog fektetni, akármit mondunk, mert bele fogsz menni, nehogy elveszítsd. Szakíts!
2013. nov. 24. 21:55
 32/51 anonim ***** válasza:

Most döntsd már el, hogy tanácsokat, véleményt kérsz, vagy megerősítést, hogy megdugasd magad 13 évesen? Minek teszed fel a kérdést, ha úgyis csak azt bizonygatod minden ellened szóló válasszal, hogy "jaj, hát de az én pasim nem olyan..."

ha akarsz kefélj, leszarom, cseszd el a gyerekkorod.

aki ennyire hülye, meg is érdemli később a következményeit.

2013. nov. 24. 22:27
 33/51 A kérdező kommentje:
Ha leszarod minek irsz?? .__.
2013. nov. 24. 22:58
 34/51 anonim válasza:
Figyelj én is ennyi idős vagyok de ez meg sem fordulna a fejemben. Az én nővérem is nagyon szerette a pasiját, majd gyermekük lett és a pasi ott hagyta mert csak a tudod mi kellet neki.Ő is azt hitte, hogy ez egyszerű. És ha véletlenül terhes leszel?! Akkor vagy megölsz egy ártatlan lelket, vagy nagyon fiatalon leszel anya. Nem biztos, hogy hiszel nekem de légyszíves ne tedd meg! Kérlek
2013. nov. 25. 00:16
 35/51 anonim ***** válasza:

Ha úgyis megdugatod magad, akkor minek kérdezel?? .__.

Kb ennyire volt értelmes a kérdésed.

2013. nov. 25. 00:26
 36/51 anonim ***** válasza:
Ha van egy csöpp eszed és önbecsülésed, akkor nemhogy nem hagyod magad, de kidobod azt a perverz állatot!
2013. nov. 25. 08:25
 37/51 Orsivagyokén válasza:

ennyi válasz 24 órán belül :) ügyes vagy.

Vigyáz hogy ne legyél terhes ;) ennyit tölem.

2013. nov. 25. 11:00
 38/51 A kérdező kommentje:
jaja énis furcsáltam hogy ennyien irtak :)
2013. nov. 25. 16:07
 39/51 anonim válasza:
NAA??? megku*rált már? De idd el tuti nem leszel terhes, hisz általában csak azok esnek teherbe akik akarják, akik nem akarják azoknak soha nem lesz gyerekük :)
2013. nov. 25. 18:47
 40/51 anonim ***** válasza:
figyelj, ha szexelni akarsz, akkor csináld. de a legfontosabb, hogy védekezzetek megfelelően. ez nincs korhoz kötve, amikor úgy érzed. az én barátnőm akkor töltötte a 14et amikor először csináltuk,én 16 voltam, azóta már 3 éve együtt vagyunk gondok nélkül.
2013. nov. 25. 18:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!