Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Prostitól anált kérni elsőre...

Prostitól anált kérni elsőre nagyon para?

Figyelt kérdés

felhívtam egy prostit ,és érdeklődtem hogy mi mennyibe kerül

kérdeztem anál van -e ő erre mondta hogy szűz vagy és egyből anál na persze és kinyomta a telefont.mi baja lehetett neki ?

mért aj ez?

2013. nov. 24. 17:11
 1/9 anonim ***** válasza:
:(
2013. nov. 24. 17:12
 2/9 anonim ***** válasza:
százával vannaka prostik a neten. keress olyat aki beváálallja SZVSZ.
2013. nov. 24. 17:14
 3/9 Noydra ***** válasza:
Pff :D
2013. nov. 24. 17:15
 4/9 anonim ***** válasza:
0%

először is egy prostival elveszteni nagyon para...

gondolj már a nemi betegségekre... :S

hány éves vagy?

16/L

2013. nov. 24. 17:17
 5/9 A kérdező kommentje:
22
2013. nov. 24. 17:18
 6/9 anonim ***** válasza:

22 évesen keress egy normális lányt, aki még szeret is téged és neki add oda a szüzességedet! Oo

(#4-es voltam)

2013. nov. 24. 17:21
 7/9 anonim ***** válasza:
Van olyan ember, akit nem lehet szeretni. Akkor most az dögöljön meg és ne szexeljen?! Szúrd a krvát seggbe, és ne foglalkozzon vele mi vagy, nem kiszabottul mindegy neki? kapja a casht, innentől kuss a neve és melózzon. Így állj hozzá, ebben segíthet két jó cimbid, ha esetleg túl mimóza lennél (3 feles pohár tele + sör) :D Majd legfeljebb rágózol. Hajrá!
2013. nov. 24. 17:39
 8/9 anonim ***** válasza:

Ez azért van, mert a prostik 99%-a a társadalom legaljából kerül ki, pontosan olyanokból, akik régen a Maunika showban szerepeltek. Ez van.

Viszont 22 évesen tényleg menj el egyhez, akiről jó beszámolók vannak, és legyél túl a dolgon. Utána kevésbé leszel frusztrált majd egy "normális" csajjal is.

2013. nov. 24. 18:11
 9/9 anonim válasza:
jah tök mind1 hogy prostival veszted el...lényeg hogy utána lazábban állsz a dologhoz mert már nem vagy szűz :D hajrá majd elmeséled milyen volt?xd 18f
2013. dec. 7. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!