Lefeküdjek vele vagy ne?
Figyelt kérdés
Szűz vagyok.. volt pasimmal jóba vagyok. Mostanában nagyon bevan indulva rám. Le akar velem feküdni. 2hét mulva lesz egy buli, ahol ott lesz ő is, és aztmondta majd akkor elkap.
Nemtudom mitévő legyek. Belemenjek e,vagy ne?! Szűz vagyok még, és nem vagyok az a típus aki szereti az egy éjszakás kalandokat, de már nagyon szeretnék valakivel lefeküdni. Mit tegyek? Köszönöm.
Fiú 21, én 20 éves vagyok.
2013. aug. 18. 11:40
1/13 anonim válasza:
Én nem mennék bele, arra kellesz neki hogy jól meghúzzon utána meg ott hagyjon a francba. Megérné? Hát rohadtul nem.
2/13 anonim válasza:
semmiképpen, főleg hogy szűz vagy :D
3/13 anonim válasza:
Szeretnél belemenni ? Ha igen akkor tedd azt Ha nem akkor ne!
4/13 AeonFLUX válasza:
NE!!!!! Megbánod, ha szerelmes leszel, hogy miért nem a szerelmeddel veszítetted el inkább. Szóval ne tedd!
5/13 anonim válasza:
Olyannal veszítsd el akivel együtt vagy és szereted
7/13 anonim válasza:
Ha gondolkoznod kell rajta, akkor ne. Én nem szerelmesen, kapcsolatban veszítettem el, de nem is kértem ki mások véleményét róla. Ha majd magadtól tudsz dönteni a saját szüzességedről, akkor feküdj le valakivel.
8/13 anonim válasza:
Vele nyugodtan, csak ne abban a hülye buliban, hanem otthon.
10/13 anonim válasza:
Én (hangsúlyozom, hogy: ÉN) a helyedben nem tenném. Aztán, hogy te mit döntesz az már rád tartozik.
Ha belemész azért arra számíts, hogy elhordhat mindennek akarva-akaratlanul. Haveroknak elmesélve, hogy XY-t megd_gtam azok meg tovább adják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!