13 éves lány vagyok és van egy 16 éves srác akivel lehet hogy lefeküdnék és nem tudom hogy lefeküdjek-e vele vagy várjak-e még 1 évet?
Figyelt kérdés
2013. máj. 21. 11:11
2/26 anonim válasza:
Várj még,mert 14 év a beleegyezési korhatár.Ha most lefeküdnél vele komolyan megbüntetnék a srácot.
3/26 anonim válasza:
Mindenképpen várj vele jó pár évig!!!!
4/26 anonim válasza:
Mér megint te?? Akkor légyszi válaszold már meg:
Miért tőlünk kérdezed?
Miért vesztenéd el? Annyira érettnek érzed magad? Minden vágyad hogy jelen pillanatban szexelhess a sráccal? Tudod mit akarsz, mit kell tenned, hogy kell védekezni? El mersz menni nődokihoz 13 évesen? Vagy csak menő óhajtasz lenni?
5/26 anonim válasza:
ha nem vagytok együtt és nem akarsz ribi lenne akkor ne :D
am meg 14 -től legális a szex Magyarországon
6/26 anonim válasza:
Úr isten... Ha ez nem fake, akkor megérdemelnéd hogy a szart is kiverjék belőled a szüleid. Legalábbis én ezt tenném. Jó nagy ribi leszel aztán te is:D Na majd találkozunk valamikor egyszer az ágyban:D
21/F
7/26 anonim válasza:
Úgy is azt fogod csinálni amit akarsz, de az én véleményem az, h legalább 16-17 éves korod előtt ne tedd.
8/26 anonim válasza:
Egy percet se, már igy is legalább 3 év lemaradásban vagy. Mivel ünnepelted a 10. szülinapodat? Ha nem egy jo kis keféléssel, akkor nagyon elmaradott vagy. (Kb ilyen "biztatást" vársz?)
9/26 anonim válasza:
a srácod, egy pedofil állat. te meg egy kis k.rva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!