13 éves lány vagyok és van egy 16 éves srác akivel lehet hogy lefeküdnék és nem tudom hogy lefeküdjek-e vele vagy várjak-e még 1 évet?
Barátnőm 16 éves a barátja 17 több mint 8 hónapja együtt vannak és tényleg jóban rosszban együtt, számíthatnak egymásra, bíznak egymásban, aggódnak egymásért és tényleg szeretik is egymást (már amennyire csak lehet ennyi idősen)
Ők még most sem feküdtek le.Én 14 éves vagyok nekem is van egy 16 éves barátom és még csak fel sem merült bennem az h lefeküdjek vele még egy pár évig. Egy kapcsolatban hidd el nem ez a legfontosabb de ha erre vágysz csináld. Csak utána vállald a következményeket.
Mindekivel szemben minden Tiszteletem.
Válaszom a következő:
A kérdés kiírásakor (2013-05-21 11:11) még az idősebb fél, ezesetben a 16 éves fiú még büntethető volt, amennyiben szexuális kapcsolatot létesített egy 14 év alatti (>14)kiskorúval. Akár beleegyezett a kiskorú akár nem.
Azóta viszont törvényi változások (2013. július 1.) nyomán egy 12. életévét betöltó, de a 14. életévét be NEM töltő (12<14) kiskorú, amennyiben Ő is BELEEGYEZIK létesíthet szexuális kapcsolatot a 14. életévét betöltő, de a 18. életévét be NEM töltött (14<18) barátjával. Mivel a fiatalabb beleegyezett az idősebb NEM BÜNTETHETŐ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!