Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 13 éves lány vagyok és van...

13 éves lány vagyok és van egy 16 éves srác akivel lehet hogy lefeküdnék és nem tudom hogy lefeküdjek-e vele vagy várjak-e még 1 évet?

Figyelt kérdés

2013. máj. 21. 11:11
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
32%
Miért kell leribizni valakit emiatt? Mindenki másképp érzi, hogy mikor érett meg rá. Az élet nem élet, ha nincs benne egy kis illegalitás.. Persze, nem a te felelősséged lesz, de ha a srác is belemenne, akkor vessen magára. Én most azt mondom, hogy dönts JÓL!
2013. jún. 12. 14:59
 22/26 anonim ***** válasza:
73%
Ha a másik pedig szerette, akkor miért ne tette volna meg? Gondolj bele, gyerekkora óta ismeri, hülye is lett volna, ha nem bizik meg benne. Ez meg különben sem ribiség. Ki a k...v? Hát nem az, aki elveszti, hanem aki folytonosan mással és mással csinálja érzelmek nélkül. Fogalomzavar az látom van itt bőven.
2013. jún. 12. 15:02
 23/26 anonim ***** válasza:
Utolsó, kb 12 éves szintjén vagy
2013. jún. 12. 17:42
 24/26 anonim válasza:

Barátnőm 16 éves a barátja 17 több mint 8 hónapja együtt vannak és tényleg jóban rosszban együtt, számíthatnak egymásra, bíznak egymásban, aggódnak egymásért és tényleg szeretik is egymást (már amennyire csak lehet ennyi idősen)

Ők még most sem feküdtek le.Én 14 éves vagyok nekem is van egy 16 éves barátom és még csak fel sem merült bennem az h lefeküdjek vele még egy pár évig. Egy kapcsolatban hidd el nem ez a legfontosabb de ha erre vágysz csináld. Csak utána vállald a következményeket.

2014. máj. 20. 21:47
 25/26 anonim válasza:
Eleg baj az, hogy ilyeneken kell gondolkodj....13 eves vagy. Menstrualsz mar egyaltalan? Tudod mi az AIDS vagy a TSS? Tudod kinek a dolga gondoskodni a vedelemrol? Fogalmad nincsen semmirol...rossz otlet.
2014. aug. 8. 15:07
 26/26 anonim válasza:

Mindekivel szemben minden Tiszteletem.

Válaszom a következő:

A kérdés kiírásakor (2013-05-21 11:11) még az idősebb fél, ezesetben a 16 éves fiú még büntethető volt, amennyiben szexuális kapcsolatot létesített egy 14 év alatti (>14)kiskorúval. Akár beleegyezett a kiskorú akár nem.

Azóta viszont törvényi változások (2013. július 1.) nyomán egy 12. életévét betöltó, de a 14. életévét be NEM töltő (12<14) kiskorú, amennyiben Ő is BELEEGYEZIK létesíthet szexuális kapcsolatot a 14. életévét betöltő, de a 18. életévét be NEM töltött (14<18) barátjával. Mivel a fiatalabb beleegyezett az idősebb NEM BÜNTETHETŐ!

2014. szept. 1. 10:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!