Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 13 éves lány vagyok és van...

13 éves lány vagyok és van egy 16 éves srác akivel lehet hogy lefeküdnék és nem tudom hogy lefeküdjek-e vele vagy várjak-e még 1 évet?

Figyelt kérdés

2013. máj. 21. 11:11
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Legalább várj 3 évet.
2013. máj. 21. 11:56
 12/26 anonim ***** válasza:

ilyenkor még barbiznod kéne, vagy bármi mást csinálni, nem a szexen kéne járnia az agyadnak, ami úgy látszik nem túl sok intelligenciával bír, ha már ennyi idősen el akar baszni magad, és egy olcsó kiélt k*rva akarsz lenni ÁLTALÁNOS SULIS KORODRA.

Szégyelld el magad, és menj és beszélgess el erről a témáról az anyáddal is. Biztos értékelni fogja.

Ha csak nem ő is olyan gyökér volt, hogy 14 évesen teherbedugták..

2013. máj. 21. 12:18
 13/26 anonim ***** válasza:
Szerintem ne feküdj le vele, mert a szex után mindenkinek el fogja ezt mondani, téged meg otthagy hipp-hopp. Nem rosszindulatból mondom, de 15 éven aluli emberekre nem szabad bízni ilyen kaliberű dolgokat, mert bő 90% a csalódás esélye.
2013. máj. 21. 12:37
 14/26 anonim válasza:

Én ilyen idősen úszóversenyre jártam, balettoztam, kézilabdáztam, bringáztam, egy szóval sportoltam, nem pedig azon gondolkodtam, hogy hétvégente kinek a cerkáját szopogassam. Ez tiszta szégyen, komolyan...

22L

2013. máj. 21. 12:38
 15/26 anonim ***** válasza:
Még vagy 4et várjál,már az is durva,hogy egyátalán felmerült,anyád téged sem nevel csak eltart...
2013. máj. 21. 13:07
 16/26 anonim válasza:
33%
Szia ! Én is 13 éves vagyok és ha hiszed hanem én május 18.-án vesztettem el ( nem menőzni akarok mielött még valaki írná) én azért vesztettem el, mert nagyon szeretem Őt és megbízok benne, már ovis korunkban kialakult köztünk 1 "gyerekszerelem". Ez a Te döntésed, hogy lefekszel-e vele vagy sem.Csak vigyázz nehogy kihasználjon. Bárhogy is döntesz remélem jól fogsz dönteni ! Szívesen beszélgetek veled ha szeretnéd vagy itt vagy facebook stb.. Ha gondolod írj nyugodtan üzit:)
2013. máj. 21. 13:50
 17/26 anonim ***** válasza:
41%
gyerekszerelem,na igen a gyerekszerelembe nem való testiség,legyél magadra büszke utolsó,kis riherongy leszel pár év múlva,mert te nagyon szereted...ja persze
2013. máj. 21. 14:20
 18/26 anonim ***** válasza:
Gratulálok :) igazán büszkék lehettek magatokra hogy 13 évesen már kangörcsötök van és ezzel dicsekedtek a neten :) csináld csak ha fasztarisznya akarsz lenni,13 évesen -.- ennyi idősen én még a barátnőimmel játszottam,nem a pasik faszán furulyáztam.
2013. máj. 22. 20:30
 19/26 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy ha kiderül a srácot lecsukják....14 év alatt hiába egyezik bele akárki, nem szamít beleegyezésnek, mert kiskorú...
2013. máj. 31. 11:03
 20/26 anonim válasza:
A lányok korábban érnek, nem? A férfi nem meg perverzebb. Én 14 vagyok, de életemben nem hallottam még senkitől, hogy el akarja veszteni a szüzességét. Hihetetlen, hogy a generációmban mennyi K***a van! Sminkelgessed inkább magad bohócra, meg fesd a körmöd neon zöldre,ne ilyenen gondolkozz hülyegyerek!
2013. jún. 11. 12:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!