Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ez nagyon para? (kérdés rövid...

Ez nagyon para? (kérdés rövid a válasz hosszú)

Figyelt kérdés
Tegnap az egyik barátnőmnél pizsipartiztunk.6-an voltunk lányok.És hát mint álltalába a lányoknál elő került a szüzesség téma.És kiderült,hogy a 6 lányból csak én vagyok még szűz.Mikor elmondtam mindenki elkezdett nevetni,hogy hogy lehet hogy 16 évesen szűz vagyok.Azt mondták ez tök gáz és hogy majd 30 évesen se lesz senkim ha így folytatom.Elmagyaráztam nekik,hogy én azzal akarom az elsőt akit tényleg igazából szeretek és szerelmes vagyok belé.Erre megint kinevettek.Talán tényleg "el vagyok késve?"
2012. júl. 28. 16:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem vagy elkésve nyugi
2012. júl. 28. 16:23
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj, semmiről nem vagy lekésve, és nagyon jó a hozzáállásod. A szüzesség elvesztése valóban egy életre szóló élmény.

24/N

3/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a 6-ből 5 szűz még, nyugi!
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Ráérsz még. :)

Viszont átgondolnám, hogy azok a lányok tényleg a barátaim körébe tartozzanak-e.

23/N

2012. júl. 28. 16:25
 5/12 anonim válasza:
Az ég világon semmiről sem késtél le! Nem barátnők az ilyenek, akik kinevetnek, mert nem azt követed, amit ők. Lehet majd 5 év múlva lesz nekik 1 barátjuk, akivel tényleg elvesztették volna... de hoppá. Már késő. Legyél az, aki vagy és ne foglalkozz más véleményével!
 6/12 anonim ***** válasza:
nem vagy elkésve :) ők siették el... jó az elgondolásod, csak így tovább ;)
 7/12 anonim válasza:
Nyugi, egyáltalán nem gáz! Inkább az a gáz, ha csak azért veszted el, mert már mindenki túl van rajta, csak azért tették, mert elvárás... Várd meg azt, akivel úgy érzed tényleg szeretnéd, és ne hallgass a többiekre! Ha azzal a fiúval fekszel le először, akivel tényleg akarod, életre szóló, nagyon szép élményben lesz részed. Ne hamarkodd el! Amúgy én most gondolkoztam el rajta, h szeretnék-e lefeküdni a barátommal (16 vagyok én is). Tudom, h ő nagyon szeret engem, és én is nagyon szeretem őt, de nem vagyok benne biztos, h teljesen fel vagyok-e készülve rá... De azért biztos nem tenném, mert a barátnőim már nem szüzek.
2012. júl. 28. 16:28
 8/12 anonim válasza:
És a bnoid bizonyìtottàk is neked?:D mondani bàrmit lehet... ök az elég gàzok h elkell veszteni meg h kinevettek téged. 17F
2012. júl. 28. 16:33
 9/12 anonim válasza:
ha nem vagy felkészülve rá,nem kell belekényszeríteni magad ,mert úgy fog fájni ,hogy beszarsz...:"D
2012. júl. 28. 16:34
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
És ezek miatt a lányok miatt minősítik k*rvának azokat a lányokat is akik szerelemből fekszenek le 16-17 évesen a barátjukkal :D Szép világ.
2012. júl. 28. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!