Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ez nagyon para? (kérdés rövid...

Ez nagyon para? (kérdés rövid a válasz hosszú)

Figyelt kérdés
Tegnap az egyik barátnőmnél pizsipartiztunk.6-an voltunk lányok.És hát mint álltalába a lányoknál elő került a szüzesség téma.És kiderült,hogy a 6 lányból csak én vagyok még szűz.Mikor elmondtam mindenki elkezdett nevetni,hogy hogy lehet hogy 16 évesen szűz vagyok.Azt mondták ez tök gáz és hogy majd 30 évesen se lesz senkim ha így folytatom.Elmagyaráztam nekik,hogy én azzal akarom az elsőt akit tényleg igazából szeretek és szerelmes vagyok belé.Erre megint kinevettek.Talán tényleg "el vagyok késve?"
2012. júl. 28. 16:21
1 2
 11/12 anonim válasza:
Szép kis barátnők! Egyáltalán nem vagy elkésve, én 18 voltam amikor elveszítettem de engem ilyenért sosem piszkáltak 16 évesen. Nagyon jó dolog h olyannal akarod elveszíteni akit szeretsz! Tedd is ezt és ne foglalkozz a többiekkel.
2012. júl. 28. 16:52
 12/12 anonim válasza:
100%

Hát ez fura mert a mi sulinkban meg épp az, hogy sok a szűz..(én is úgy gondolkodok ahogy te) ...15 lányból 3 nem szűz..

Év elején meg elterjedt egy olyan pletyka, hogy valamelyik 9.-est meg...a mosdóban...akkor is mindenki azt mondta, hogy milyen szánalmas egy lány lehet..Év végén ki is derült, hogy melyik lány volt(szerencsére nem az én osztályomból)

A barátnőim is mind így gondolkodnak..sőt van olyan is aki csak idén járt valakivel..és nem azért mert ronda lenne:)

SZóval valami elég rossz közösséget sikerült kifognod és nem a te gondolkodásoddal van a baj:)

16/L

2012. júl. 28. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!