Miért van ez? (kérdésed túl rövid magyarázatod túl hosszú)
Figyelt kérdés
A barátom megujjazott és kinyalt és erösen szivogatta a csiklóm és most brutálisan bevan dagadva és szúr ha hozzáérek. Miöl van ez? Vmi gyógymód? Nagyon aggódom.2011. nov. 21. 20:01
1/8 anonim válasza:
3/8 anonim válasza:
nem lehet hogy volt valami baja a csávódnak? mondjuk aphta vagy hogy a ... kell leírni
4/8 szamóca.. válasza:
de mondjuk a "(kérdésed túl rövid...)" rész helyett odaírhattál volna valami sejtelmes utalást hogy a p.nád fáj, és akkor nem ovlasom végig a kérdést. ellenben ha valakinek nőgyógyászati érdeklődési köre van lehet rákap.
>>te kapsz választ, én nem leszek rosszul, ő kiéli perverzióját. mindenki jól jár.
egyébként menj orvoshoz, itt senki sem távgyógyító
5/8 A kérdező kommentje:
Jolvan nemkell leugatni.
2011. nov. 21. 20:11
6/8 anonim válasza:
Velem is volt már ilyen én is bedagadtam de nekem nem szúrt. Kb egy óra mulva elmúlt. Szerintem nem lesz gond :)
7/8 A kérdező kommentje:
Koszonom.:)
2011. nov. 21. 22:04
8/8 anonim válasza:
ez olyan mintha a nyakadat szívnák, csak most más szívtak.ugyanaz az effektus,a vér leszállt, majd elmúlik egy kis idő múlva, nem lesz semmi bajod, de ha hideg vízzel mosod gyorsabban lelappad,de nem ülj hideg vizes kádba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!