Mennyire para h 21 éves létemre még nem láttam meztelen
nőt?
Figyelt kérdés
Nem kamu, és nem azért mert ronda vagy idióta ...stb egyéb baromság lennék.
Teljesen átlagos srác vagyok, jól nézek ki 185 magas vagyok , vékony és izmos, széllesvállú. Csak hát nagyon gyerekes voltam sokáig, mint egy jóképű bohóc. Annyira komlytalan voltam, h nem voltam rá érett. 17 voltam amikor először vertem ki. Nagyon későnérő típus vagyok, 18 éves koromig mindig kb 4 évve fiatalabbnak hittek. Most azóta nagyot nőttem gyúrtam, megemberesedtem, és most olyan vagyok mint vmi jóképű szépfiú, és egész sok csajnak bejövök azt látom, de ez nekem új, olyan fura helyzet. Nem tudom, h kezeljem. Ilyen nagyszájú csajok nyomulnak rám, akik nem jönnek be. Más simán lefeküdne velük, de én még tapasztalatlan vagyok, és a rendes lányokat szeretem.
2012. nov. 12. 15:13
1/8 anonim válasza:
Bárcsak ennyi problémám lenne!
2012. nov. 12. 15:15
2/8 anonim válasza:
Nektek van otthon TV? :D
2012. nov. 12. 15:15
3/8 anonim válasza:
Öcsém, jól nyomod. Emiatt a 7 sor miatt itt is rád fog írni legalább 5 csaj:D:D Biztosan ez volt a cél...
2012. nov. 12. 15:16
4/8 anonim válasza:
Későn érő vagy (ahogy írtad is), amivel nincsen semmi baj.
2012. nov. 12. 15:16
5/8 anonim válasza:
kis fáziskésésben vagy
de nem baj,, hidd el más kamasz se érett rá korábban, csak azt hiszi, de hát próbálkozni lehet, meg kell is
szóval, ess neki a csajozásnak
ha így látod magad, nem vagy elveszett ember, hajrá
2012. nov. 12. 15:18
6/8 A kérdező kommentje:
Nálunk a családban a szüleim elég szigorúak. Nagyon erkölcsösek. Meg úgy általában az egész családban jellemző. Mindenkitől elvárás a diploma, tisztes állás, házasság előtti szextilalom. A szüleim, a nagyszüleim is erkölcsileg fedhetetlenek, tiszteletben tartott személyek. Anyagilag jól állunk, és valamely szempontból el vagyok kényeztetve, de ugyanakkor eléggé korlátozva vagyok, bizonyos szabályoknak meg kell felelni. Én ezeket sokáig szentírásnak vettem, meg igazából jó dolgom volt, nem is jutott eszembe csajozással foglalkozni, de már kezd benőni a fejem lágya, és azért elég sok minden van, amit most be kéne pótolni, persze a szüleim tudtán kívül.
2012. nov. 12. 15:31
7/8 anonim válasza:
Kérdés: a "parának" van mértékegysége? Csak mert egyébként elég nehéz megválaszolni a kérdésed. De legyen, szerintem 25 egységnyi mértékben para. Remélem segítettem.
2012. nov. 12. 15:33
8/8 anonim válasza:
A kérdés kiírtad, így úgy sejtem hogy van interneted. Nyomd be a googlét, írd b hogy "meztelen nő" és voálá, máris látsz egyet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!