Elmúltál 20/F és parázol az első együttlét miatt? Srácok! No para!
röviden: Elmúltam 20(/F),és még nem voltam együtt lánnyal,ez nagyon flusztráló volt számomra, nemrég összejöttem a jelenlegi bnőmmel(több faszija volt már)Megtörtént és és hála Istennek elmondása szerint ilyen jó még soha nem volt neki.azóta amikor csak tehetjük adunk az érzésnek:P
Lényeg hogy aki parázik próbáljon meg valahogy megnyugodni mert az csak ront a helyzeten!légy felvilágoult a női testtel kapcsolatban,aztán adj bele mindent legjobb tudásod szerint!Legjobb akkor lesz ha szeretitek is egymást!No para hidd el hogy király vagy!
előző, mi ezzel a gond. nem kérdést írt ki, hanem egyből egy hasznos választ, mert nem talált hozzá megfelelő kérdést. ha meg dicsekszik, egészségére. miért baj?
ha meg nem tudsz angolul, ne használj angol szavakat.
mikkor jön el az az idő amikkor fejbe lövik az ilyen szociopata gyökereket mint itt pár válaszoló? szerintem kb lehettek vagy 36 éves kis vesztesek és irigykedtek. :)
"kérdezőnek" pedig igaza van, én is így jártam mint Te kb. :) amúgy tényleg teljesen független a dolog attól h szűz e valaki vagy sem. Aki retardált és nem ért a nőkhöz az lehetett már 500 nővel is...attól nem lesz jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!