Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Elmúltál 20/F és parázol az...

Elmúltál 20/F és parázol az első együttlét miatt? Srácok! No para!

Figyelt kérdés

röviden: Elmúltam 20(/F),és még nem voltam együtt lánnyal,ez nagyon flusztráló volt számomra, nemrég összejöttem a jelenlegi bnőmmel(több faszija volt már)Megtörtént és és hála Istennek elmondása szerint ilyen jó még soha nem volt neki.azóta amikor csak tehetjük adunk az érzésnek:P

Lényeg hogy aki parázik próbáljon meg valahogy megnyugodni mert az csak ront a helyzeten!légy felvilágoult a női testtel kapcsolatban,aztán adj bele mindent legjobb tudásod szerint!Legjobb akkor lesz ha szeretitek is egymást!No para hidd el hogy király vagy!

2010. márc. 22. 12:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Annyit is irhattál volna hogy "ELVESZTETTEM A SZÜZESSÉGEM"...és még fel is vágsz vele.Egészségedre...most aztán megmondtad a tutit...van 1 bnőd és te vagy az isten...Csak egy a probléma.Te nem isten vagy hanem egy állat ebben a jó nagy állatkertben....
2010. márc. 22. 14:43
 12/18 anonim ***** válasza:
jó vagy ember
2010. márc. 22. 15:40
 13/18 anonim ***** válasza:

Gratulálok Fiam,leülhetsz ötös :D

Jajmár..írd ki ink msn-re "ELVESZTETTEM A SZÜZESSÉGEMET DE RAJ VAGYOK" XDDD :D

A fa.szért kell dicsekedni..az oldal nem erre való.:D

2010. márc. 22. 17:05
 14/18 anonim ***** válasza:
nem dicsekszik ti szánalmas állatok, hanem csak megpróbálja megnyugtatni a "sorstársait". annyira de annyira szánalmas h neten mindenki ilyen kemény...aztán meg közben otthon sírtok h nincs barátnőtök. :)
2010. márc. 22. 17:12
 15/18 anonim ***** válasza:
terhes vagy!!!!!
2010. márc. 22. 17:38
 16/18 anonim válasza:

A JÓ SZEX AZ, AMIKOR NEM AGYALSZ CSAK ÉLVEZED!!!

EZ MINDKÉT NEMNEK SZÓL!!!

2010. márc. 23. 03:42
 17/18 A kérdező kommentje:

Jelzem,leutolsó célom volt ezzel a kiírással hogy dicsekedjek!!!

De aki így gondolja az elég gyalázatos intelligencia szinttel rendelkezik("érettségizni sem szabadna engedni")Minek szóltál hozzá mikor nem is rád vonatkozott!Egyszerűen senkik vagytok hejj!!!Gáz? Akkor így jártam, ennyi!

!!!Viszont ha egy embernek is segíthettem, hogy kevésbé görcsöljön rá a dolgokra, akkor már érdemes volt kiírni!!!

Úgy gondolom hogy ilyen hozzászólásokkal céljaiban nem képes ez a fórum ellátni feladatait, amiért létrehozták!Erről ennyit!

2010. márc. 23. 13:04
 18/18 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem úgy néz ki mint egy fórum, bocsánat ha tévedtem.

Fórum loooool XD

2010. márc. 23. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!