Elmúltál 20/F és parázol az első együttlét miatt? Srácok! No para!
röviden: Elmúltam 20(/F),és még nem voltam együtt lánnyal,ez nagyon flusztráló volt számomra, nemrég összejöttem a jelenlegi bnőmmel(több faszija volt már)Megtörtént és és hála Istennek elmondása szerint ilyen jó még soha nem volt neki.azóta amikor csak tehetjük adunk az érzésnek:P
Lényeg hogy aki parázik próbáljon meg valahogy megnyugodni mert az csak ront a helyzeten!légy felvilágoult a női testtel kapcsolatban,aztán adj bele mindent legjobb tudásod szerint!Legjobb akkor lesz ha szeretitek is egymást!No para hidd el hogy király vagy!
Gratulálok Fiam,leülhetsz ötös :D
Jajmár..írd ki ink msn-re "ELVESZTETTEM A SZÜZESSÉGEMET DE RAJ VAGYOK" XDDD :D
A fa.szért kell dicsekedni..az oldal nem erre való.:D
A JÓ SZEX AZ, AMIKOR NEM AGYALSZ CSAK ÉLVEZED!!!
EZ MINDKÉT NEMNEK SZÓL!!!
Jelzem,leutolsó célom volt ezzel a kiírással hogy dicsekedjek!!!
De aki így gondolja az elég gyalázatos intelligencia szinttel rendelkezik("érettségizni sem szabadna engedni")Minek szóltál hozzá mikor nem is rád vonatkozott!Egyszerűen senkik vagytok hejj!!!Gáz? Akkor így jártam, ennyi!
!!!Viszont ha egy embernek is segíthettem, hogy kevésbé görcsöljön rá a dolgokra, akkor már érdemes volt kiírni!!!
Úgy gondolom hogy ilyen hozzászólásokkal céljaiban nem képes ez a fórum ellátni feladatait, amiért létrehozták!Erről ennyit!
Szerintem ez nem úgy néz ki mint egy fórum, bocsánat ha tévedtem.
Fórum loooool XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!