Mi lehet a baj? Nincs para, de már kezdek ideges lenni.
sziasztok! Áprilisban leszünk egy évesek a párommal , de még nem feküdtünk le , szigorúan csak petting:)
most azonban 28-án nem jött meg...4e van és nem vágom miért nem kopogtat már a piros Miki:O
bunkók kíméljenek tudom h nem lehetek pettingtől terhes , de mégis mi lehet akkor a késés oka??
migréngyógyszert szedtem 3 napig és rengeteg citromos teát ittam igazi citrommal...
tapasztalatokat tippeket kérek
Nyugi, nekem volt már olyan, hogy 1 meg másfél hónapig kimaradt, aztán megjött.
Esetleg vegyél egy terhességi tesztet, hogy megnyugodjál. De szerintem no para! :)
Nagyon sok gyógyszertő késhet tudtommal. Ezen kívül stressztől, depressziótól, terhességtől való félelem miatt, nem megfelelő étkezéstől (ld. anorexiásoknak megszűnik a ciklusuk). És végül a terhességtől.
Ezen kívül, ami lehetséges, az a hormonzavar. Ezt viszont Te magad nem fogod tudni megállapítani, vérvétel kell hozzá - szerintem a legjobb, ha a nőgyógyászodat keresed fel.
Nekem például októberben késett 1 hetet, mindenféle különösebb ok nélkül. Mivel ez azóta sem ismétlődött meg, így nem kell aggódni miatta:) Minden nővel előfordul hogy késik valamiért, de már belátom hogy jobb lett volna nekem is elmenni dokihoz,lehetett volna nagyobb bajom is.
nem lehet, hogy felfaztal?
nalam is volt olyan, hogy majdnem 2 hetet kesett...
de tenyleg no para^^
semmi baj nem lesz^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!