Normális az ha az első sexnél 3 lökés után elélveztem? (Nagyon ideges voltam mert attól féltem hamar elmennék! ) 16/F
mindenképp. :) és jobban is fogjátok élvezni ha nincs para.
most lehet lehurrog pár ember majd h 16 évest piálásra buzdítok, de 1-2 pohár bor még senkinek se ártott és az segít ellazulni is és kicsit érzéketlenebbé teszi a halrudat. :D
Amikor rejszolsz addig húzd ki ameddig el nem éred a fél órát vele legalább. Akkor fogod jobban bírni igazán.
Amúgy meg az emberi agy úgy működik, hogy minél inkább félsz valamitől annál inkább az következik be.
Alapvető problémáid vannak. Eleve nem úgy állsz hozzá a dologhoz hogy de szuper lesz, jól fogjátok magatokat érezni.. hanem úgy hogy jaj vajon megfelelsz-e a csajnak. Ez váltja ki a félelmet stresszt stb..
Az hogy mennyire vagy jó a csajnak az mitől függ? Ettől, hogy mit gondolsz egy-egy esemény közben vagy előtte (ez persze nem csak a szexre vonatkozik).
Ha hiszel magadban és meg vagy róla győződve hogy a dolog csak jól sülhet le, akkor jól is fog elsülni (milyen kétértelmű kifejezés :-D ).
16F
Elsőre nem gáz,de nem is valami frankó.
Legközelebb a nagy akcion előtt kb egy órával csapd ki a fölösleget,és mindjárt faszább lesz a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!