Az normális hogy ettől félek?
Tini korú lány vagyok. Nem kis 14 éves fruska ha valaki erre gondolna. Szűz vagyok.
Nincs is senkim , de nagyon félek hogyha lenne is valakim és arra kerülne a sor akkor csak magával törődne.
Én nagyon odaadó tudok lenni és azthiszem hogy ebben a dologban is az lennék , de félek hogy leszopom és utána jól megdug... Semmi előjáték nélkül és még közbe közbe sem nyúl oda a csiklómhoz.... pár napja rémálmaim vannak egy ilyen férfival aki ezt teszi velem.. én pedig mindent megteszek neki és cserébe nem ad vissza semmit.... és ez a dolog nagyon aggaszt.... normális ez? Fiúk .. nyugtassatok meg , hogy nagyon figyeltek és a félelmem többnyire alaptalan.... ez nagyon feszélyez a kapcsolataim kialakításában. Kort és nemet is írjatok... Tudom elég érdekes kérdés és elgondolás.. de azthiszem ez valami fóbia lehet... :/
Nyugodj meg, nem hanyagolnálak el:)
21F
Én törődnek veled...irj privátot
22/F
Én törődnék egy lánnyal, ha oda kerülnénk:$
17/F
hány éves vagy ?
amugy én figyelnék rád, nem csak megdugnálak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!