2 hónap múlva 20 éves leszek, még szűz vagyok. Normális, ha e miatt nem merek kezdeményezni a srácoknál?
Figyelt kérdés
2013. nov. 21. 20:43
11/13 anonim válasza:
Ne parázz e miatt, én pasiként igen értékelném.
Amúgy meg értem, hogy türelmetlen vagy, mert hát a szex az sok öröm forrása, ami nemigen pótolható mással.
12/13 anonim válasza:
Igen, normális. Ezzel nem azt mondom, hogy helyes, meg vidám dolog, de a mai világban ezt kénytelenek vagyunk szégyenként és bélyegként kezelni.
Persze itt a gyk-n tök sok megértő ember akad... de odakint a többség lenéz emiatt.
13/13 Anxo válasza:
Nem neked kell kezdeményezni, és az se baj, ha még szűz vagy. Az én jelenlegi jegyesem (25l) is szűz, és én ezt óriási értéknek tartom, jó tudni, hogy csak az enyém lesz... :D
Ha valamelyik fiú ezt nem tiszteli, az nem is szeret, csak a f@rkát akarja beléd törölni, kell ez neked??
29f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!