Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » összejöttem egy sráccal hány...

Iansomerhalder kérdése:

összejöttem egy sráccal hány hónap/hét után feküdjel le vele? Szerintetek 1hónap az okés? Még szűz vagyok és 16leszek:D

Figyelt kérdés
2012. jún. 3. 21:43
1 2
 1/16 Marada ***** válasza:
Várd meg míg 16 leszel :)
2012. jún. 3. 21:43
 2/16 anonim válasza:
Jó hogy már neked ezen jár az eszed,16 évesen hova még?Vagy most ez a menő a kislányok között,hogy ki veszti el előbb a szüzességét?Nem leszel semmivel se több ha ennyi idősen már lefekszel valakivel.Várd meg Igazit,mert meg fogod még bánni,főleg akkor ha korán teherbe is esel,mert baleset bármikor lehet és ne higgy olyanban,hogy "időben kiveszem" stb.Szerintem várj vele még
2012. jún. 3. 21:45
 3/16 anonim ***** válasza:
Nehogy már mi mondjuk meg!!! Feküdj le vele akkor, amikor úgy érzed készen állsz!!!
2012. jún. 3. 21:45
 4/16 anonim válasza:
nem okés ! minimum 5 -6hónap szerintem! ebbe a korba a kapcsolatok túlnyomó része szakitással végződik 3 hónap után.. akkor már inkább olyanak add a legnagyobb kincset aki vár rád! nem arra hajt. egy hónap nem megpróbáltatás. és ne feledd csak egy embernek adhatod! olyan legyen aki megérdemli. a szex a szerelem kiteljesedése. egy hónap után nem lehetsz annyira szerelmes.
2012. jún. 3. 21:46
 5/16 anonim ***** válasza:
Tedd fel ezt a kérdést a szüleidnek is.
2012. jún. 3. 21:49
 6/16 anonim ***** válasza:
a pettingen már túl vagytok? unalmas?
2012. jún. 3. 21:50
 7/16 anonim ***** válasza:
1 hónap 15 évesen?? de ezt komolyan gondoltad,nem is ismered,szerelem is kizárva,az igazi szerelem nem alakul ki ilyen hamar,mondjuk 15 évesen nem is szoktak ilyet érezni.Miért gondolja sok 13-15 éves kislány hogy a tinikapcsolat lényege a szex,és már dugnak pár hét hónap múlva? Szerintem várj még 17 leszel,ha még akkor is együtt vagytok,és addigra megismeritek megszeretitek egymást akkor már rendben van
2012. jún. 3. 22:16
 8/16 anonim válasza:
EGY HÓNAP?? úr isten :D kiscsaj nemvagy semmi..És szerinted a barátod veled fog maradni akkor is miután lefektetett? Ha annyira szeret,hónapokat,akár éveket is tud várni rád..Én barátom pl két évet várt arra...és mégis kitudta várni.. a mai napig egyutt vagyunk..
2012. jún. 3. 22:22
 9/16 anonim ***** válasza:
Összejössz egy sráccal, akit feltételezek nem ismersz még olyan jól, de tegyük fel hogy igen; akkor is kevésnek tartom az 1 hónapot. De attól függ, te hogy érzed. Én szerelemből sem adnám magam oda rövid időn belül, észnél kell lenni. Majd ha megégeted magad, rájössz.
2012. jún. 3. 22:51
 10/16 anonim válasza:

PATKOLTÁÁÁÁL MÁÁÁR DISZNÓÓÓÓT???

mert ha nem akkor még nem kéne szexelni........

2012. jún. 3. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!