összejöttem egy sráccal hány hónap/hét után feküdjel le vele? Szerintetek 1hónap az okés? Még szűz vagyok és 16leszek:D
én 16évesen veszítettem el, miután a barátom 9hónapig türelmesen várt. nem kérdezte, hogy mikor már végre... én mondtam neki, hogy úgy érzem készen állok. szerintem az 1hónap az nagyon kevés, de ha eltelik, szerintem te is rájössz majd, és nem lesz olyan sürgős. vagy ha amiatt elhagyna, hogy nem adod neki magad, akkor mehet a levesbe, mert annyit is ér, csak a strigulákat gyűjti. ha viszont tényleg szeret, meg fogja várni, amíg tényleg és igazán akarod.
bár ebben a kérdésben mindenki maga dönt. van, akinek számít a szüzessége és vigyáz rá, mint a szeme fényére, és olyannak adja, aki kiérdemli/megérdemli, és van akinek nem számít, csak legyen túl rajta.
addig várj vele, ameddig jólesik. :)
Semmi varázsa nem lesz így, 16 évesen lehetne több eszed... ha azt írjuk, 2012. június 28.-án, 13:03 perckor feküdj le vele, akkor akkor fekszel le vele?
Várd meg a pillanatot, mikor teljesen úgy érzed, megbízol benne, és akarod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!