Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » összejöttem egy sráccal hány...

Iansomerhalder kérdése:

összejöttem egy sráccal hány hónap/hét után feküdjel le vele? Szerintetek 1hónap az okés? Még szűz vagyok és 16leszek:D

Figyelt kérdés
2012. jún. 3. 21:43
1 2
 11/16 anonim válasza:
Vigyazz mert a vegen ha ilyeneket mondunk neki tenyleg megpatkol egy disznot :D komolyan venne :D
2012. jún. 3. 23:23
 12/16 anonim ***** válasza:

én 16évesen veszítettem el, miután a barátom 9hónapig türelmesen várt. nem kérdezte, hogy mikor már végre... én mondtam neki, hogy úgy érzem készen állok. szerintem az 1hónap az nagyon kevés, de ha eltelik, szerintem te is rájössz majd, és nem lesz olyan sürgős. vagy ha amiatt elhagyna, hogy nem adod neki magad, akkor mehet a levesbe, mert annyit is ér, csak a strigulákat gyűjti. ha viszont tényleg szeret, meg fogja várni, amíg tényleg és igazán akarod.

bár ebben a kérdésben mindenki maga dönt. van, akinek számít a szüzessége és vigyáz rá, mint a szeme fényére, és olyannak adja, aki kiérdemli/megérdemli, és van akinek nem számít, csak legyen túl rajta.

addig várj vele, ameddig jólesik. :)

2012. jún. 3. 23:29
 13/16 anonim ***** válasza:

Semmi varázsa nem lesz így, 16 évesen lehetne több eszed... ha azt írjuk, 2012. június 28.-án, 13:03 perckor feküdj le vele, akkor akkor fekszel le vele?

Várd meg a pillanatot, mikor teljesen úgy érzed, megbízol benne, és akarod!

2012. jún. 4. 12:26
 14/16 Baby Firefly ***** válasza:
ha nagyon tetszik a srác akkor várj vele
2012. jún. 4. 15:45
 15/16 anonim ***** válasza:
1 hónap után? pff r!banc... és máris ilyeneken gondolkodsz? kevesebb valóvilág meg ilyen sz*rt nézz
2012. jún. 4. 22:32
 16/16 anonim ***** válasza:
már most is lefeküdhetsz vele, van "anyaga"
2012. jún. 5. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!