19 éves lány vagyok és még szűz 5 hónapos vagyok a barátommal és már szeretném vele a szexet mert megbízok benne de félek h fájni fog ha várok vagy 2 hónapot akkor is ugyan olyan érzés lesz szóval ha most fáj akkor 2 hónap múlva is fog?
Ha szereted,és előtte felizgattátok egymást,azért az nem akkora fájdalom.Inkább csak kellemetlen lehet,de az sem kötelező,mint ahogy a vérzés sem.Valahogy nők milliárdjai kibírták,mint ahogy a szülést is,pedig az összehasonlíthatatlanul nagyobb fájdalom.
De ezek szerint még nem vagy felkészülve rá.
Ö.... figyelj csak, az hogy 19 éves vagy és 5 hónapja vagytok együtt ez még nem elég ahhoz, hogy szexeljetek...
volt már petting? egyáltalán feltérképeztétek már egymást? tudja, hogy mi a jó neked? tudod, hogy mi a jó neki? a szex nemcsak abból áll, hogy puuffff bele a közepébe, oszt jól van. Az emberek nem azért szexelnek, mert x éves vagyok vagy mert már ennyi ideje együtt vagyunk.... ez sokkal többről szól.
és ne feledkezzetek meg a védekezésről sem.
amúgy az a véleményem, ha az első szeretkezés előtt kellőképpen feltérképezitek egymás testét, akkor elég nagy eséllyel indulsz arra, hogy nem fog fájni. persze minden ember más és más. de ha elég nedves vagy, ha ,ár előtte játszottatok, ha már nem fáj, mikor pl az ujjával kényeztet, akkor nem hiszem, hogy gond lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!